Ekskluzivni foto izvještaj iz Saudijske Arabije

Ovoga se vikenda vozi inauguralna Velika nagrada Saudijske Arabije u Svjetskom prvenstvu Formule 1. Na novoj, super brzoj uličnoj stazi odvija se pretposljednja utrka sezone, a osim onih standardnih sadržaja, ovoga vikenda za vas imamo i nešto fotografija i snimaka direktno s mjesta događaja.

Na utrci je naš Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza, a više zadržaja možete potražiti na Facebook stranici GP1.hr. Evo izbora najboljih fotografija…

Četvrtak – 2.12.2021.

Malo ekskluzivnih fotki samo za GP1.hr!

Jedna galerija “behind the scene” za sve koji su me tražili! Kako izgleda sve dan prije akcije na stazi? Pa pomalo kaotično. Hrpa stvari još nije posloženo. Sadi se trava, dovoze palme, grand stand još nije složen i zapravo mi je nejasno kako će sve biti gotovo do jutra? Dan sam proveo uglavnom nalazivši se s ljudima koje dugo nisam vidio, od vozača safety cara Bernda Maylaendera, Hermanna i Carstena Tilkea koji su i napravili ovu stazu, vozača F1, raznih FIA dužnosnika, Todta, Domenicalija… upoznao neke nove interesantne ljude jer Formula 1 ih je puna. U biti ove godine je 10 godina otkad sam ovaj cirkus upoznao iznutra! 10 godina sam među sretnicima koji imaju F1 pass koji ako se dobro upotrijebi vrijedi puno! Sutra nastavak akcije, jedva čekam vidjeti bolide na ovoj super brzoj stazi!

Davorin Štetner

Petak – 3.12.2021.

EKSKLUZIVNO: Hrvatski fanovi u Saudijskoj Arabiji! Lance Stroll potpisao je hrvatski dres našim navijačicama!

Photo by naš: Hasan Bratic

VIDEO: Dva vodeća bolida prvenstva završila su treninge. Evo kakvo je raspoloženje u garažama!

Ponoć je, uvijek tradicionalno ostanem sam u F1 Pit Laneu i malo uživam u trenutku. Odjednom evo glavnog šefa Formule 1 Stefana Domenicalija koji mi viče: “Davorin, nema doma, ideš s nama u obilazak staze!”. Kud me baš pozvao u šetnju najdužom uličnom stazom u F1 kalendaru (6.2 km)! 🤣 I tako u odličnom društvu (Felipe Massa, Jean Alesi, Peter Bayer, Stefano, Dean Locke i još par šefova F1 koje znam jako dugo) u sat i pol obišli stazu i odlično se proveli! Bez pića i hodanje – kakav zdrav život živim!

Davorin Štetner

Subota – 4.12.2021.

VIDEO: Live s glavnim i odgovornim za stazu Jeddah – Carstenom Tilkeom

Lewis Hamilton nakon osvajanja pole positiona…

Lando: “Hoćeš me zagrliti da osjetiš malo znoja?”
Davorin: “Ne hvala, samo ti zadrži svoj znoj!”! 🤣🤣

Malo je ljut na sebe, mrvicu mu je falilo do P4, ali sutra je novi dan! 🏁🏁🏁
Foto: Hasan Bratic!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Stavite majcu TITO,arapi znaju za njwga

Related Posts