Wolff: Russell će morati poštivati naš integritet

Toto Wolff kaže da je George Russell svjestan granica koje mora poštivati u Mercedesu kada sljedeće sezone postane momčadski kolega Lewisa Hamiltona.

Nakon tri godine impresivnih nastupa za nekonkurentni Williams, Russell će zamijeniti Valtterija Bottasa u Mercedesu za 2022.

Dok šef Mercedesove momčadi Toto Wolff u potpunosti očekuje da će se Russell dokazati i izazvati Hamiltona odmah u svojoj prvoj sezoni s Mercedesom, upozorio je svoju mladu zvijezdu da ne može prijeći granicu u bliskim borbama s Hamiltonom.

“George Russell je jedan jako inteligentan mladić. On dolazi u momčad kao najnoviji član, ali to ne znači da se mora suzdržavati dok vozi.”

“Ali, postoje određene granice unutar momčadi koje se moraju poštivati ​​i George ih jako dobro poznaje. Kada se upale zelena svjetla, odgovorni su samo vozači.”

“Više se ne može s njima upravljati, ali jedna stvar je od najveće važnosti – ne smiju se sudariti. To je velika odgovornost. Mogu se utrkivati blisko, ali bez kontakta”, rekao je Wolff.

Wolff je Russellu jasno dao do znanja o osnovnim pravilima kako bi se izbjeglo ponavljanje loših odnosa između Hamiltona i Nice Rosberga prije pet godina.

Otkako se Rosberg povukao iz Formule 1 na kraju 2016., Mercedes je pet godina uživao u harmoniji s Bottasom i Hamiltonom.

“Već imam iskustava kada je tu bio Nico i kada to nije bilo samo rivalstvo. Bilo je puno neprijateljstva i to se neće ponoviti.”

“Ovdje se radi o pokazivanju poštovanja što može biti i teško za nekog. Ako se utrkujete na istom mjestu i istoj trkaćoj stazi, na kraju ćete svakako naići jedan na drugog.”

“No, postoji integritet koji podrazumijeva da nitko nikada nije veći od tima”, dodao je Wolff. 

17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zjurina

Ja sam siguran da je dečko brži od Lewisa.
Pa ako se i ispostavi da je to i slučaj,
tu me onda zanima šta će Wolf napraviti !

zjurina

Ajd još samo pet utrka…

& neće više fala Bogu biti niti među prvih petorice.
Dolaze mladi lavovi…
& hahaha a ako dodamo tu još njih par starijih, Lujo će se vozikati oko desetog mjesta!

Webmaster

Dakle vodonoša ukratko.

F1 fan

Znači bit će na lancu

Lewis8

ali to ne znači da se mora suzdržavati dok vozi”

Kada se upale zelena svjetla, odgovorni su samo vozači.

Mogu se utrkivati blisko, ali bez kontakta”

Inače što god da je rekao sve dok Hamilton bude dobivao Russella za tebe će biti da je Russell na lancu.

west 044

Nije bilo debljih lanaca nego u Ferrariju( Barrichello, Massa) i u Bullu(Webber),pa ti misli!!!

B4c4

Osim Austrije 2002, navedi mi bar još jednu situaciju gdje je Barrichello bio na lancu. I da MSC je iste godine u Indianapolisu istom mjerom uzvratio Barrichello, da li je to LH ikada napravio????

west 044

Daj progledaj malo, ne samo Austrija 2002 nego sve godine što su mu bili timske kolege su bili ne na lancu nego na lančugi sa dva lokota!!!

B4c4

Rekao sam da mi navedeš primjer a ne da govoriš objektivno. I dali je LH ikada propustio momčadskog kolegu da pobijedi. MSC je barem jednom.

west 044

Da je Hamilton toliko favoriziran ,Rosberg nikada ne bi bio prvak u to možeš bit siguran kao što nisu bili ni Barrichello i Massa a sad zašto bi pustio Bottasa da pobjedi ako ovaj ne treba pobjedit i nije zaslužio. Bila je situacija u Mađarskoj gdje mu je vratio poziciju jer ni on nije mogao proći vozača ispred !

B4c4

Pa ni MSC nije morao pokloniti pobijedu Barrichello u Indianapolisu pa je poklonio, u tome je razlika između MSC i LH, treba nekada biti i čovjek. I upravo zbog tih stvari će i Senna i MSC uvijek biti bolji od LH.

west 044

Ha,ha,ha i ja bi mu poklonio da sam ga prije i poslije toga napravio sto puta majmunom. Samo nemoj o Schumacherovim ljudskim osobinama na stazi , od namjernog zabijanja u konkurenciju(oduzeti mu svi bodovi) do parkiranja za pole u Monaku a ono što se desilo između mogla bi se knjiga napisat. Kakva poštenjačina -obraz đon!!!

B4c4

Koji sto puta???
Rekao sam navedi mi primjer!
Lupaš kao otvoreni prozor.

Crnac

BTW Sad sam se sjetio (ako je ostalo zaboravljeno): “fernando is faster than you” 😁

svakako

Raspravljaš sa hejterima, više ti se isplati raspravljati sa čimpanzama.

Crnac

U Ferkanu oduvijek postoje 1. i 2. vozač. 2 vozač je uvijek bio na lancu. Prije nisu bile dozvoljene timske odredbe pa se to dobro skrivalo osim kod Dede i Barichela ali tada su dobili kaznu koliko se ja sjećam. Lauda je prijetio odlaskom iz Ferkana kada su ga nakon nesreće željeli degradirati u drugog vozača. Zašto pitam se, ako 2. vozač nije na lancu?

given2drive

kako se ono zove lewisov “rocoe” 2008 i 2009???…samo da ne ispadne da je jedini koji nema vodonosu u mcl

Related Posts