Video F1 mehaničara Martina Nađa – Je li Sainz savršen vozač za Ferrari?

U svom novom video uratku bivši F1 mehaničar u momčadima Williams i Toro Rosso, Martin Nađ, obrađuje temu Ferrarijevog vozača Carlosa Sainza.

Kako se snašao u prvoj sezoni, rezultati u odnosu na timskog kolegu Leclerca i napredak Ferrarija su tema ovog videa. Također, govori se o budućnosti tima i vozača. Može li Carlos preuzeti mjesto vozača broj 1 ili to već tiho radi? Što je Ferariju potrebno da bi se borio za titulu?

Napišite u komentare svoja mišljenja o ovoj temi…

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wodoo

Ferrari ne treba ništa bolje. Ovo su dva mlada i talentirana vozača. Leclerc je prirodno brz i nepredvidljiv, a Sainz čvrsto na zemlji i pouzdan. Samo da Ferrari konačno složi dobar bolid…

Desmosedici

Onako kako sam i sam znao i predpostavljao..Charles jako talentiran i prirodno brz..Carlos radoholičar i perfekcionist..sve u svemu, dva odlična vozača koja svaka momčad može samo poželjeti.

FerrariHR

Vozači su mladi i perspektivni. Trenutni bolid ne pruža baš mogućnosti za pokazivanje sve raskoši talenta ali šta je tu je. Ferrari se mora potrudit više oko konkurentnosti bolida, tek tada su vozači u glavnoj ulozi. Ne živi se od stare slave, trebaju rezultati pod hitno. Ovakav Ferrari nikome nije zanimljiv. Pozdrav

F-red

Slazem se sa komentarom potpuno mada vjerujem da su shvatili da potpuno moraju mijenjati pristup i cini mi se da to sezone i rade.Iduca sezona ce pokazati koliko su ozbiljno shvatili pogreske iz proteklih 10 ak sezona.

Desmosedici

Moramo shvatit da Ferrari radi uvijek maksimalno ozbiljno kako bi bio konkurentan ali ne može se uvijek biti najbolji..u F1 se takmiči još nekoliko moćnih auto industrija i bogatih momčadi..stoga je bitno i glavni cilj biti stalno u vrhu i biti poželjan za vozače i za sponzore..rezultati u F1 dolaze i prolaze u ciklusima..sada smo svjedoci podugog hybridnog ciklusa gdje dominira Mercedes..neću se ponavljat i pričat kako je i zašto do toga došlo..jednostavno veliki igrač kome se pogodovalo da uspije tako da jedno vrijeme ostane u F1..Ferrari je ubijek tu i opet će pobijeđivati i osvajati naslove..zato budite bez brige.

robif

Vozači su odlični,a ekipa se negdje pogubila u zadnjih 10-15 godinq

Related Posts