Video F1 mehaničara Martina Nađa – Je li Sainz savršen vozač za Ferrari?

U svom novom video uratku bivši F1 mehaničar u momčadima Williams i Toro Rosso, Martin Nađ, obrađuje temu Ferrarijevog vozača Carlosa Sainza.

Kako se snašao u prvoj sezoni, rezultati u odnosu na timskog kolegu Leclerca i napredak Ferrarija su tema ovog videa. Također, govori se o budućnosti tima i vozača. Može li Carlos preuzeti mjesto vozača broj 1 ili to već tiho radi? Što je Ferariju potrebno da bi se borio za titulu?

Napišite u komentare svoja mišljenja o ovoj temi…

Total
14
Shares
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
wodoo
27.11.2021. 21:42

Ferrari ne treba ništa bolje. Ovo su dva mlada i talentirana vozača. Leclerc je prirodno brz i nepredvidljiv, a Sainz čvrsto na zemlji i pouzdan. Samo da Ferrari konačno složi dobar bolid…

avatar
Desmosedici
27.11.2021. 21:21

Onako kako sam i sam znao i predpostavljao..Charles jako talentiran i prirodno brz..Carlos radoholičar i perfekcionist..sve u svemu, dva odlična vozača koja svaka momčad može samo poželjeti.

avatar
FerrariHR
27.11.2021. 20:30

Vozači su mladi i perspektivni. Trenutni bolid ne pruža baš mogućnosti za pokazivanje sve raskoši talenta ali šta je tu je. Ferrari se mora potrudit više oko konkurentnosti bolida, tek tada su vozači u glavnoj ulozi. Ne živi se od stare slave, trebaju rezultati pod hitno. Ovakav Ferrari nikome nije zanimljiv. Pozdrav

avatar
F-red
27.11.2021. 21:20
Reply to  FerrariHR

Slazem se sa komentarom potpuno mada vjerujem da su shvatili da potpuno moraju mijenjati pristup i cini mi se da to sezone i rade.Iduca sezona ce pokazati koliko su ozbiljno shvatili pogreske iz proteklih 10 ak sezona.

avatar
Desmosedici
28.11.2021. 16:34
Reply to  F-red

Moramo shvatit da Ferrari radi uvijek maksimalno ozbiljno kako bi bio konkurentan ali ne može se uvijek biti najbolji..u F1 se takmiči još nekoliko moćnih auto industrija i bogatih momčadi..stoga je bitno i glavni cilj biti stalno u vrhu i biti poželjan za vozače i za sponzore..rezultati u F1 dolaze i prolaze u ciklusima..sada smo svjedoci podugog hybridnog ciklusa gdje dominira Mercedes..neću se ponavljat i pričat kako je i zašto do toga došlo..jednostavno veliki igrač kome se pogodovalo da uspije tako da jedno vrijeme ostane u F1..Ferrari je ubijek tu i opet će pobijeđivati i osvajati naslove..zato budite bez brige.

avatar
robif
27.11.2021. 01:39

Vozači su odlični,a ekipa se negdje pogubila u zadnjih 10-15 godinq

Related Posts