Verstappen: Situacija u prvenstvu izgleda dobro, ali…

Dominantna pobjeda Maxa Verstappena u Meksiku donijela je još veću prednost mladom Nizozemcu u prvenstvu, a nemojmo zaboraviti niti sjajnog Pereza koji je doveo ekipu Red Bulla tik do Mercedesa u prvenstvu konstruktora.

Nakon sjajnog starta utrke Verstappen je diktirao tempo od početka do kraja utrke i nikada pobjeda nije dovedena u pitanje. Novi trijumf donio je Maxu prednost od 19 bodova te s pogledom već ka Brazilu gdje ga čeka nova prilika za povećati vodstvo.

Ipak, oprezan je bio Max u svojim izjavama, te je svjestan da posao još nije gotov:

“Dalek je put do kraja prvenstva. Naravno, sve izgleda dobro po nas, ali znam da se sve brzo može okrenuti u korist Mercedesa. Veselim se Brazilu, imam lijepe uspomene na Brazil”.

Osvrnuo se na ključan potez utrke:

“Sva trojica smo išli ka prvom zavoju, cilj je svima bio zakočiti što kasnije moguće. Dobro sam odradio posao i ostao na stazi, nadalje sve je bilo na meni. Bolid je bio izuzetno brz i samo sam odradio svoj dio posla”, zaključio je Verstappen.

Karavana ide dalje, Red Bull odmiče Mercedesu, a hoće li se Super Max okruniti prvom titulom već u dva naredna vikenda? Uživajmo u jednoj od najboljih bitaka za titulu u povijesti.

22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
B4c4

Ako uzme Brazil sa sprint utrkom prvenstvo če biti riješeno 95%

mody

hos nije gotovo jer dolaze 2 staze gdje se nije još dosad vozilo ali sve je na ne ću recimo pobjeda i 2 mjesto 95 posto je prvak

robif

Zanimljivo da ONI koji su ga pljuvali par godina unazad,sad ga hvale i slave.Pogotovo kad je imao bliske susrete s crvenim bolidima….Neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj.(sada).Kao recimo Izrael jer pred par godina imao (a kad nema) vojnu intervenciju u Palestini.Pa su palestinici mahali s nacističkim zastava i pozivali Hitlera…da ih spasi,valjda….

MS791

To je tako u svakom sportu ljudi koji ne navijaju za ekipu na vrhu žele njihov pad i poraz makar inače bili na suprotnim stranama. Meni osobno kao navijaču Ferrarija je svejedno, a sportklub mi je svojom politikom partnerstva s HT om zgadio F1. Ne dam više ni lipe za njihove dodatne pakete ustvari, a imam full prošireni paket sportski pa makar nikad više ne vidim ni kruga f1.

robif

Ovo sport klub i HT to je čisti lopovluk

MS791

I arena počela srat, ligu prvaka muljaju na 7-10 to opet neki novi paket a imam prošireni 1-6arene, nba isto nekad tamo guraju, a uzeo maksimalno sve od sportskih programa, kad je će mi zivac puknut odnijet ću im reciver na pult i svima jebat mater i otkazati ugovor o neću platiti penale. Pa ću živjeti od besplatnih highlightsa

Gigi

Sta se patis uzmi F1 TV i jos dobis Chandhok naglasak 🤣

Nosko

Šteta što ne gledaš, sezona je full zanimljiva. Makar Ferrari nije u prvom planu, ali poslije prošlogodišnjeg debakla, veselimo se i mrvicama.

F1 44

robif, prije par sezona pljuvali su ga sa razlogom.doslovce je bio opasnost. Cak su ga i vecina vozaca javno osudila (lujo stao u njegovu obranu-samo da nebi bilo). ALI ono jucerasnje preticanje u prvom zavoju.uhhh… ja kao navijac LH kazem da je ovu sezonu ZASLUZIO da postane prvak.
Skidam kapu!

Nosko

Skidam kapu.

Nosko

Ja ga nikad prije nisam volio, ali ga nisam pljuvao. Pljuvao sam po RB😂
Evo od ove godine, igrom slučaja, mi je postao drag, jer je stvarno dobar. To je takav sport, i nije mi jasno što se toliko čudite? Koliko puta se već dogodilo, da danas navijam za nekoga, koga sam prije prezirao. Kao primjer je Shumi, Vettel i Alonso. Stalno se ponavljate i čudite tome, ali ne vidim ništa loše u tome da kritiziraš nekog tko to zaslužije, a poslije ga hvališ ako se popravi. Max je ove godine baš zaslužio da ga se hvali, odličan je.

Desmosedici

Naravno da nije gotovo dok ne bude gotovo..ali bila bi prava nepravda i velika nesreća da Max ove sezone ne osvoji naslov..zato što je brži i bolji od Lewisa i zato što je pokraden u Bahreinu i teško oštećen na Silverstoneu..plus onaj crash od Bottasa..Max navijamo za tebe, ali ne da ti budeš nova dosada sa protekcijom u F1 nego da prekineš to stanje.

west 044

Pa sad ako si blesav…!!!

Nosko

Bravo Max! To je ispravno razmišljanje, ništa još nije gotovo. 
Ovo je tvoja godina. Svaku utrku do kraja odradi onako kako znaš i ne sumnjam da će na kraju doći i zaslužena nagrada.

Lewis8F

Kako bi volio da sad zavladaš 7 godina, haha. Jedva čekam za ekipu u komentarima.

Nosko

Može…neka zavlada još 7 godina i postane prvi vozač sa 8 naslova, 110 pobjeda i polova. Zašto da ti se želja ne ispuni…
U pravu si…bilo bi zanimljivo čuti komentare ekipe.

Lewis8F

Jasno mi je da je tebi ok. Ti si se šaltao sa Ferrarija na Maxa. Hahah

Samo da znamo kad sljedeće godine počne Ferrari osvajati.

zjurina

lol … kako se pjesma i refren mijenjaju.

Lewis8F

Gdje? 100 pobjeda 7 naslova. Moj vozač ide zasluženo u mirovinu. Odradio je što je trebao. Ne vidim nikakav problem.

To što ste vi ovdje bili gnjevni 7 godina je vaš problem. Meni je bilo zabavno.

mody

ja sam za mclaren ali. e želim da itko bude prvak 7 god zaredom uostalom zato mijenjaju pravila ovo je prva sezona od 2010 da imamo možda borbu do zadnje utrke

Nosko

Šta kažeš, hoće li Lewisove rekorde tko skinuti?

mody

max max super max sljedeće 2 utrke su kljucne

Related Posts