SLUŽBENO: VN Španjolske u kalendaru do 2026.!

Formula 1 je objavila kako je postigla dogovor s promotorom u Španjolskoj te će se VN Španjolske održavati na stazi kraj Barcelone sve do 2026.!

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, na otvorenom i tekst

Staza koja je svoj debi u Formuli 1 imala 1991. godine, uoči Olimpijskih igara u Barceloni godinu kasnije, dobit će određene nadogradnje za Veliku nagradu Španjolske 2022., koja će se održati 22. svibnja. U planu su poboljšanja na stazi i pratećim objektima. Novi ugovor jamči da će se Formula 1 vraćati na stazu Catalunya minimalno do 2026. godine.

“Oduševljeni smo što možemo objaviti ovaj dogovor sa stazom Barcelona-Catalunya. Želim zahvaliti promotoru i vlastima na njihovom entuzijazmu i posvećenosti zadržavanju Formule 1 u Barceloni, s poboljšanjima koja će biti napravljena na stazi i objektima, tako da možemo nastaviti ispisivati našu dugu zajedničku povijest”, izjavio je CEO Formule 1 Stefano Domenicali.

“Timovi i vozači uvijek s veseljem dolaze na ovu utrku i posjećuju Barcelonu, a španjolski navijači nastavit će gledati svoje nacionalne heroje, Fernanda Alonsa i Carlosa Sainza.”

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Staza nije nešto atraktivna ali je jako zahvalna za testiranja..zbog svoje konfiguracije ima sve potrebno..duge i kratke, spore i brze zavoje, duži startno ciljni i kraći stražnji pravac..tako da dobri rezultati na toj stazi jamče da je bolid dobro napravljen i da će biti jako konkurentan na većini staza.

F1 fan

Da, dobra za testiranje. Eto to je nama gledateljima jako bitno

zjurina

Ekipa, pa to je najbolja staza – tamo se po prvi puta u tekučoj godini pojavljuju novi bolidi za sezone heeeeeyyy!!!! 🙂 🙂

mody

Staza treba preinake u zavoju prvim i zadnjem.izbacit sikane nesto .su govorili da bi se jerez mogao vratiti

LUTHER

ova vijest je trebala završiti u kategoriji crne kronike..jer je ovo najgora staza na kojoj se vozi…

mody

Imas gorih bahrein abudabi soci

Deyo

Svi je koriste za aerodinamicka testiranja, ako je tako valjda vrijedi nešto 😊

F1 fan

Najgora Monako, pa soči, Al da je ova među najgorim da

mody

Monako je tradicija f1 i nikako najgora tu se vide vozacke sposobnisti

Related Posts