Max: Mislio sam da će biti žuta zastava

Trećeplasirani na današnjim kvalifikacijama za VN Mexico Citya, Max Verstappen se nakon prvog izlaska u trećem kvalifikacijskom krugu nadao da će nadoknaditi zaostatak za Bottasom od 0,350 sekundi pomoću vožnje iza momčadskog kolege Sergia Pereza.

Ipak, bio je prisiljen povući se iz svog brzog kruga nakon što je Perez, ometan izletavanjem AlphaTaurijevog Yukija Tsunode, izašao na kratko izvan staze. Kako su se oba vozača vraćala na stazu, Verstappen se povukao iz svog kruga zbog vrlo vjerojatne pojave žutih zastava.

“Nevjerojatno, kakav glupi idiot”, rekao je Max naišavši na incident ispred sebe.

“Čini se kao da je kroz kvalifikacije balans malo nestao. No, bio je to solidan zadnji krug, ali tada, ne znam što se dogodilo ispred mene. Mislio da će biti žuta zastava, pa sam usporio i onda je krug naravno uništen.”

“Mislim da smo i bez tog solidnog balansa mogli uzeti prvu startnu poziciju. Naravno da treće mjesto nije baš neko oduševljenje, ali mislim da je ipak bolje nego započeti kao drugi”, rekao je Max.

Viđeno je tijekom kvalifikacija da Red Bullovi mehaničari redovito rade na Verstappenovom stražnjem krilu, ali Verstappen ne vjeruje da je radi toga imao problema s ravnotežom bolida.

“Jednostavno nam kvalifikacije nisu išle, ali sutra ionako nećemo koristiti ove gume (soft), tako da se još treba boriti za puno toga”, rekao je Verstappen.

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Sabotaža iz vlastitih redova

west 044

Jučer sam rekao da ovaj nema s čim mislit i pogodio sam!!!

sladjan87

Zna li tko hoce li Bottas za utrku mozda mijenjati motor ?

Yukihonda

Vidi ovo neki miševi se pojavili iz svojih rupa…baš onako kako sam priželjkivao….

BAJAC

Za Maxa su svi Idioti, ali ja mislim da je upravo on naj veći

Yukihonda

Nije f1 od danas pa da se ta riječ idiot upotrebljava… još ćeš toga čuti ili si je trebao ćuti…loše misliš…

Gigi

Takvi kao ti su mi najjaci, nekog prozivas a poceo si tu komentirat kad je Ves poceo pobjedivat. Di si bio prosle godine?

Lewis8F

Ne znaš tko je to?

Gigi

Ne, tko?

Yukihonda

tko se to našao prozvanim njegov problem….prošle god… kakvo je to pitanje… pa nije ovo komentiranje rezervirano za tebe… kako ste se samo podigli… shvaćam ja vaše emocije… uživaj u f1 napokon…

robif

Igrao se s lutkicama s Tsunodom

Lewis8F

Bio si sporiji od Pereza na prvom prolazu. Ne pričaj gluposti. Ako netko ima za žaliti onda je to Perez.

Pazi on je usporio prije žute jer je očekivao žutu, ahahha. Daj molim te.

Nosko

Prvo sam mislio da je Checo pogrešio, ali se kasnije vidjelo da mu je Yuki zasmetao, i sigurno odmah poslije i Max. To je bilo dovoljno da im skrene koncentraciju i upropasti krug. Prednost u prvom sektoru je bilo vrlo mala, a znamo da je Bottas uvijek bio najbolji tamo, moglo se to nadoknaditi.
Makar se poslije pokazalo da ni Yuki nije bio kriv, nego pit wall AT koji ga je vodio, pa se on na kraju panično morao micati sa staze.

Izvjestaj

Dobro da nije neka ekipa s Merc motorom izletila vec dvije Honde inace bi bilo zavjerica.. Šta je i normalno 😉

Lewis8F

Ne znaš ti koliko duboko ide Toto snake zavjera. Ne bi se čudio da nam vrijeme pokaže kako je Perez Mercedesov vozač. Možda deyo ima kakve dokaze.

Related Posts