Masi: Pravila utrkivanja su jasna

Direktor utrka Formule 1, Michael Masi, inzistira da su pravila utrkivanja jasna, unatoč tome što neki vozači sugeriraju da još uvijek ne znaju gdje su granice.

Nakon brifinga na prethodnoj utrci za VN Katara, nekoliko vozača priznalo je da još ne znaju točno kada i za što će biti izrečene kazne.

Međutim, Masi je uporan da su bili pravilno obaviješteni.

“Jasno im je stavljeno do znanja što se očekuje. Neki od njih se slažu s tim, neki ne. I to je uvijek tako sa svakim od njih, slažu su se i ne slažu stalno.”

“Dakle, dali samo im neke sveukupne smjernice, ali smo također bili vrlo jasni u vezi s činjenicom da će se svaki slučaj prosuđivati ​​prema određenim mjerama”, rekao je Masi.

Masi je opovrgnuo da nedostatak kazne za Verstappena u Brazilu ukazuje na to da su pravila u posljednje vrijeme ublažena:

“Ne bih to nazvao opuštenijim, na svaki incident se gleda u kojoj je mjeri bio. Kao što smo radili sa svakim slučajem – postoji komisija neovisnih sudaca.”

“Suprotno onome što mnogi misle, ja nisam taj koji sjedi kao sudac i porota. Ako vozači nešto učine, to se istražuje, a zatim se utvrđuje postoji li povreda ili ne.”

Upitan bi li se Verstappenov potez u Brazilu tretirao drugačije da je bilo drugačije izletne zone – šljunak umjesto asfalta na primjer – priznao je da bi onda moglo doći do drugačijeg gledišta:

“Vrlo moguće, da. Ali, morate pogledati cijelu situaciju i scenarij, vremensku prognozu, izletnu zonu, itd, itd.”

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lewis8F

Carlos Sainz feels that the racing rules are still ‘not clear’ following the controversial Max Verstappen/Lewis Hamilton incident at the Brazilian Grand Prix.

mody

Koliko su puta kaznili lewisa jednom

west 044

Pravila su jasna;prvi je onaj koji prvi prođe kroz cilj!!!

mody

Naslusali smo se bajki tota vuka dosta

Deyo

Zamisli, mody, kada sve bude isplivalo na površinu. Ima Toto bitanga da nestane, neće biti ni traga ni glasa od njega.

Lewis8F

Kad sve ispliva. Hahaha.

papaya

Ok,ali ako ne ispliva nesto što ne postoji ,tj koliko ćeš cekati da ipak priznaš poraz ili ga nećeš nikad priznati

Deyo

Cinjenica je da je Mercedes godinama unapred razvijao hibrid pogon. Hteli su izaci, i prijetili izlaskom ukoliko se ne usvoji nova regulativa u skladu sa njihovom pogonskom jedinicom, razvijenom kada niko i nije razmiljao o takvom sustavu u okviru F1. A onda kada im se ispunila zelja, par godina su drugi drzani u okovima, preko tokena i politickih igara, sve ne bi li se omogucilo sve ovo sto smo gledali. I tako dobismo lazne najvijece. Istina je kao suncem uvijek izace. Pa, tako ce i ovo, samo pitanje ko ce progovoriti prvi. I Briatore je mislio sakriti Singapur, pa mu… Read more »

Lewis8F

Kako misliš hoće li priznati? Ako netko 8 godina jedno te isto piše mislim da svi znamo odgovor na to.

Mene samo zanima zašto nije prodao to svoje saznanje i obogatio se jer jedini zna za prevaru tj. prijevaru.

Deyo

Mozes da lupas koliko hoces minusa, i da izigravas Ramba preko svog profila west44, i to ti nista nece pomoci. Poluintelegentoi klovn Hamilton nikada, ni pod koji kriterijumom nece biti najbolji. A ovo sto aludiras preko pravopisa, samo pokazuje koji si fasisticki majmun. Uzivaj jos malo 🙂

Lewis8F

Haha. Jesi se malo naživcirao, a?

Jedini imaš saznanja o prevari. Zašto se ovdje anonimno trošiš? Prijavi to gdje treba. Prodaj medijima svoju priču.

Ili možda samo lupetaš gluposti iz jednostavnog hejta prema Hamiltonu.

Lewis8F

Pravila su jasna, istina.

Kako ono glasi pravilo: Svaki put donositi će se druga odluka.

Što tu nije jasno, haha.

mody

Da tvoj zasticeni lewis bude opet prvak

Deyo

👍👏
Dolazi i tome kraj, mody.
Ucrnili su F1 i sveli je na najniže grane, ali kao i svaka laž i iluzija, bude razbijena na kraju.

Lewis8F

8 godina laži i još nije razbijena. Proći će još 8, ali to nije važno jer vjera u razbijanje nikad neće nestati. Čak niti nakon 88 godina.

Što je najvažnije u ovakvim teorijama u koje ljudi upadnu je to što nema izlaza. 8g i ništa? Čekat ću još 8 godina i pisati svaki dan o tome. Nakon toga? Još 8 godina.

Nema kraja. Težak ponor.

F1 fan

Jesu. Samo što je problem to što niste dosljedni tim pravilima. Ne jednoj utrci se primjeni i na jednom vozaču a na drugog utrci i na drugom vozaču se ne primjeni

Related Posts