SLUŽBENO: Hamilton ostaje u Mercedesu još dvije sezone!

Lewis Hamilton je produžio ugovor s Mercedesom te će ostati u momčadi najmanje do kraja 2023., potvrdili su iz momčadi.

Ono o čemu se nagađalo posljednjih dana, uoči kvalifikacija za VN Austrije je dobilo i svoju službenu potvrdu. Time je riješena dilema oko jednog vozača za momčad iz Brackleya, a očekujemo kako će se i vrlo brzo rasplesti situacija s drugim vozačem i što će biti s Valtterijem Bottasom.

Hamilton je nakon potpisivanja ugovora izjavio kako je zadovoljan što je i nakon devet provedenih godina u momčadi dobio priliku da još minimalno dvije godine bude dio momčadi koja je dominirala hibridnom erom Formule 1.

”Teško je povjerovati da je prošlo već skoro devet godina suradnje s ovom momčadi, a silno sam uzbuđen što ću još barem dvije biti isto ovdje. Ostvarili smo puno toga zajedno, ali imamo zasigurno još puno toga za pokazati – na stazi, ali i izvan nje.”

”Zahvalio bih se svim pojedincima koje čine ovu momčad na velikom trudu te upravi koja mi je još jednom pokazala koliko povjerenja ima u mene. Ulazimo u jednu novu eru Formule 1 koja će biti zanimljiva i izazovna te ne mogu dočekati vidjeti što ćemo zajedno još postići,” rekao je.

Toto Wolff je kratkom izjavom izjavio zadovoljstvo novim ugovorom i produženjem suradnje s vozačem koji im je kao momčadi puno toga ostvario proteklih godina.

”Kako ulazimo u novu eru Formule 1 mislim da nema boljeg vozača kojeg možete imati u momčadi od Lewisa. Njegova ostvarenja i uspjesi u sportu pričaju sami za sebe te vjerujem da će nam njegovo iskustvo i brzina puno pomoći u nadolazećim izazovima.”

”Željeli smo što prije dogovoriti ovu suradnju kako bismo izbjegli pritisak drugih momčadi, a oduvijek sam rekao da će Lewis, ako bude imao želju da nastavi suradnju s nama, imati vrata momčadi uvijek otvorena,” zaključio je Wolff.

25 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Znači ostaje i bottas

SIR LEWIS HAMILTON

Bravo Lewise.
Idemo po titulu no.8
Nema predaje.

Lewis8F

Nemojte ostaviti Bottasa. Može Russell. Moja želja je Max, ali to je gotovo nemoguće.

TORPEDO

Al će bit šamaranja “najvećeg ikad” iduće dvije godine.
Ali interesantnije je tko će mu biti suvozač,a mogu se kladiti da će to biti Bottas…jer ako dođe Russell neće se dobro sprovesti.

west 44

Joooj kako su Šumija šamarali a tebe bolilo, ubio ga Rosberg !!!

Lewis8F

Rekorde je uzeo. Kome smeta nek cvili.

TORPEDO

Ubio je i Hamiltona haha

Lewis8F

🤣🤣🤣

mody

S novim pravikima manje ces se smijat

mody

Pravilima ispravak mercedes je unistio f1 da nisu dosli v6 motori nikad ne bi bili prvaci

Lewis8F

Nikad. Šzo uooće zna napraviti Mercedes. Tko su oni. Proizvode kosilice?

Lewis8F

Haha, smijao sam se i 2007.

Osvojio sve što je trebao.

r.u.m.

svaka čast Hamiltonu na njegovoj brzini a pogotovu u kvalifikacijama smatram da je tu imao največu snagu u tom jednom brzom krugu i da je to njegov najjači adut. Ali njegovi naslovi u Mercedesu su Lewis vs Mercedes ajde dok je još Rosberg bio i bilo je neke borbe ali poslje je bilo Lewis vs Lewis 4 naslova je osvojio samo se prošetao kroz oprvenstvo.Al to je F1 jebiga čovjek je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i to iskoristio mnogi nebi mogli unatoć bolidu ali sam mišljenja da bi mnogi u tom bolidu isto bili prvaci npr Max,Vettel… Read more »

Deyo

Los je kao gubitnik, a isto tako kao i pobjednik. Onaj put koji je on imao, i šta mu je sve servirano, nijedan od istinskih velikana (sto on definitivno nije) nije imao, niti će imati. Jedino tako je naučio pobjedjivati. Kao gubitnik, mizeran, da ne može biti mizerniji. E, zato bih volio da Max pobjedi, da ga vidimo u pravom svetlu, kada krene po starom receptu, optuživali da ga sputavaju zbog boje kože. Jedanput reče da bi vozio za Ferrari. To se neće desiti, jer priroda Ferrarija je uvijek bila da idu ka vrhu kada imaju vozača koji radi sa… Read more »

ZX10R

Max novi svjetski prvak !
A šta će biti i tko će biti naredne godine nitko ne zna
Ali nitko sretniji da više ekipa budu ravnopravni i da vozač odluči !
Neko da i u f1 bude kao u moto gp !

mody

Dabogda gledali 11 razlicitih vozaca i nove prvake f1 je postala dosadna sta je interesantno u ovoj f1

ZX10R

Tako je ,ali ajde ti to objasni pubertetlijama,koliko god se trudiš i budeš fin i korekt oni po svome,koji su to mozgovi
Paratim i volim moto sport preko 40 godina,i volim gledati utrkivanje a ne da još u petak znaš tko je prvak
Pozdrav i uživaj sutra

madgalico

Juppiii! hehe

ZX10R

Botas isto,samo neće vam to reći !

F1 44

Znaci da zaokruzi na 10 naslova prvaka

mody

Sanjaj

ZX10R

Nemoj tako,ima dečko ima pravo navijati i nadati se !To je sasvim ok,no nije lijepo i nije ok vrijeđati i omalovažavati Ali progledajmo im malo kroz prste ,to su klinci,generacija eurocrema,mobitela i svega što otuđuje ljude,ali mislim da se ipak radi o jako mladim ljudima ,meni je njih kao prvo jako ali jako žao jer nikada više neće uživati u pravoj formuli 1 ,pravom zvuku gdje si naježen non sto ako gledaš u živo,a gledao sam u živo legende ,Senna,Mensell,Prost,Schumacher ,Hill,Motoya ,Edi ,… Stara dobra vremena,ali jedno im moraš priznati da i oni vole formulu,no nažalost te mlađe generacije su… Read more »

robif

Da mi je 1% od ugovora

F1 fan

Da mi je ni lipe od ugovora Al da vozim umjesto njega 😁

robif

Nebismo ništa napravili,a ovako pare ostaju

Related Posts