Russell: Ništa neće biti objavljeno u Silverstoneu

Williamsov George Russell je sve izgledniji kandidat za Mercedesovu vozačku postavu sljedeće godine uz već “potpisanog” Lewisa Hamiltona. Russell je dio juniorskog programa te momčadi još od 2017. godine.

Mercedes je rekao da će tijekom ljeta odlučiti između Russella i trenutnog vozača Valtterija Bottasa, a postojeći ugovori oba vozača istječu na kraju sezone.

No, Russell je otkrio da još neće biti nikakvih novosti o njegovoj budućnosti, koliko god bi to bilo lijepo saznati na njegovoj domaćoj Velikoj nagradi u Silverstoneu. Tako za sada još uvijek negira da je već osigurao ugovor s Mercedesom za 2022. godinu.

“Što se tiče mojeg mjesta za iduću godinu, ništa nije potpisano ili zapečaćeno i ništa neće biti objavljeno u Silverstoneu, to vam mogu potvrditi.”

U posljednjim utrkama Russell se približio postizanju prvih bodova za Williams još od VN Njemačke 2019. godine. Prošlu utrku u Austriji završio je na 11. mjestu.

Williams trenutno uživa stalni uspon performansi otkako je prije dvije godine dosegao najniži nivo, a Russell vjeruje da je budućnost te momčadi nevjerojatno uzbudljiva zbog novih vlasnika, kao i novih propisa koji stižu 2022. godine.

“A očito je da je momčad završila kao posljednja tri godine zaredom, ali prilično sam uvjeren da to neće biti slučaj sljedeće godine.”

“Ne vidim razlog zašto se tijekom sljedećih nekoliko godina Williams ne može izboriti za povratak u vrh poretka”, rekao je Russell.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Što je to sreća, uskoro ćeš vidjeti, gdje se nalazi i koliko je imaš. Glavom o zid pa što prije pukne. Ako se dobro zaletiš možda zida nestane i nađeš se u zemlji čuda kao u Harry Potteru.

Gigi

Nesto se kuha, samo da ne stave u ugovor jednu stavku, znamo svi koju.

west 44

Takve stavke su samo kod skijaša Schumachera bile u ugovoru!!!

F1 44

I to ne samo da ga nesmije prestici nego nesmije uci kod njega u box

George

Ja i dalje ne vjerujem da možeš biti ovakvo smeće, I sipati dvosmislene uvrede za čovjeka kojeg više praktički nema. Želim ti sličnu sudbinu,ok?

Related Posts