Perez: Ne vidim razlog zašto se tempo ne bi nastavio

Perez je pokazao impresivan tempo tijekom trkaćeg vikenda u Bakuu. Bio je vodeći na drugom slobodnom treningu i završio kao drugi na trećem slobodnom treningu, prije nego što ga je promet u Q3 omeo za ozbiljnije mjesto u kvalifikacijama.

U nedjelju se izborio do drugog mjesta u utrci, preskočivši Lewisa Hamiltona kroz bokseve, a skoro se isto desilo i s momčadskim kolegom Maxom Verstappenom.

Checo je nakon utrke objasnio da ne vidi razlog zašto se njegova forma ne bi mogla prenijeti i na nadolazeće utrke:

“Svakako se čini da sam dobro napredovao, ne samo ovog vikenda, već i u Monacu. Svakog vikenda mi razumijevanje bolida raste i nakon svakog vikenda radimo vrlo duboku analizu.”

“Radimo puno u tvornici kako bismo pokušali shvatiti što timski možemo učiniti bolje. Poboljšavamo se i ne vidim razlog zašto odlaskom na drugu stazu ne bismo mogli imati sličan tempo”, rekao je Perez.

Sergio je postao peti vozač koji je pobijedio u utrci za Red Bull i prvi novi pobjednik u momčadi nakon pobjede Verstappena u debiju 2016. godine.

Priznao je da početak sezone nije bio prema očekivanjima, te je prilagodbu procijenio na prvih pet do šest utrka.

“Smatram da je moja prilagodba teža nego što se očekivalo, ali od prvog dana izuzetno naporno radimo s inženjerima u tvornici.”

“Napokon smo postigli vrlo dobar rezultat za momčad. Tu i tamo pokazali smo bljeskove brzine. Izuzetno sam zadovoljan rezultatom. Ovo definitivno daje veliko povjerenje meni i mojoj ekipi”, zaključio je Perez.

13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Yukihonda

Perez sada ili nikada… ako vjerovati tvojim riječima da si se akumulirao u bolid biti će dobro…

Webmaster

To što je jednu trku dobio ne znači da je prvak,pričekajte do kraja sezone…..

Lewis8

Dugo je trebalo da počne osvajati pobjede. U drugoj sezoni u slabijem bolidu 2011. u Maleziji je trebala biti njegova zaslužena pobjeda.

Lovio je Alonsa i kad mu se približio na 1 sekundu dobio je poruku ““Checo, be careful, we need this position, we need this position,” Ferrari motor u Sauberu, Perez iz Ferrari akademije..

Nažalost nakon toga je čekao gotovo 10 godina na pobjedu.
Zaslužio je obje koje ima i nadam se još nekima.

mika.KA

Zamisli da su to javili GR u imoli!?
Portal bi gorio od komentara protiv tota i merca

Desmosedici

Bolje da su na vrijeme javili GR da ne smije napadati Bottasa nego da su mu iza toga prijetili, ucjenivali ga i ponižavali ga..i na kraju ga natjerali da se ispričava za nešto za što se ne treba ispričavati..barem ne on, već Bottas.

TORPEDO

Slažem se u potpunosti!

Mike-ferrari

Ma oni ga minirali nisu mu morali nista reci
I bacili na dno poretka

Lewis8

S dijelom da se druge ekipe koje imaju Mercedes motore trebaju micati Mercedesu?

Lewis8

Nevjerojatna količina neistina, izvrtanja činjenica i izmišljotina u tako malo riječi.

Desmosedici

Da, da..daj nam ti to opiši svojim riječima kako misliš da je to izgledalo.

F1 fan

Pajdo fulao si godinu.

Lewis8

Imaš pravo. 2012., ali ostalo stoji.

Desmosedici

Da ti malo dociram..te 2012.g. Sauberov bolid je na nekim stazama bio bolji od Ferrarija..Ferrari 2012 je bio “remek djelo” Tombazisa koji sada i u FIA-i izgleda isto tako “uspješno”..Ferrari odavno ili nikad do tada nije imao tako ružan bolid, ružniji i od 312B3 sa čudnovatim prednjim krilom..ipak je Alonso napravio pravi podvig s tim bolidom: 3 pobjede, 5 drugih mjesta i 4 treća mjesta na postolju, dok je Massa ubo samo 1 treće mjesto.

Related Posts