Ocon: Dobar vikend s obzirom na tempo

Utrka u kojoj su Aston Martin, McLaren i Ferrari osvojili dvoznamenkaste bodove u prvenstvu konstruktora, Alpine nije mogao biti u potpunosti zadovoljan sa samo dva boda s Velike nagrade Monaka. Ali, Esteban Ocon je ponovo postigao bodove za momčad.

Unatoč nedostatku brzine bolida momčadi Alpine tijekom vikenda u Monaku i nakon starta s tek desete pozicije, Ocon je uspio završiti utrku ispred Alfa Romea Antonia Giovinazzija i završiti kao deveti. Alonso je bio tek 13.

“Tijekom vikenda u kojem nismo bili najbolji u pogledu performansi, posebno u usporedbi s posljednjih nekoliko utrka, dobar je osjećaj završiti s dva boda.”

“Bilo je dobro što smo tijekom utrke dobili Antonija, koji se kvalificirao bolje od nas. Nije bilo lako braniti se i bili smo u malo nezgodnoj situaciji”, rekao je Ocon.

Ocon je za sada završio među prvih deset na svakoj utrci, što znači da ima 12 bodova. Esteban je rekao da je sretan što je ove sezone izvukao skoro maksimum svog Alpinea A521.

“Teži vikendi će nam definitivno pomoći u odgovorima na škakljiva pitanja koja imamo u kvalifikacijama kao i u razvoju automobila u budućnosti.Osjećam se sigurno u automobilu. Još uvijek postoji mjesta za napredak.”

“još uvijek postoje stvari koje možemo učiniti boljim i jako sam zadovoljan poslom koji radimo s momčadi. Mislim da je puno solidnije nego prošle godine, prilično sam zadovoljan. Kad se takvi trenuci osjete, morate uživati”, dodao je Ocon.

Related Posts