Sainz: Možemo biti brži od McLarena

Ferrari je preko zime vrijedno radio kako bi se “iskupio” za svoju lošu prošlogodišnju sezonu u kojoj se zbog slabe pogonske jedinice i previše draga, borio u sredini poretka.

Iako je McLaren uspio biti brži od Ferrarija i u Bahreinu i u Imoli, Sainz misli da na stazama koje bolje odgovaraju karakteristikama njegovog automobila, može poraziti momčad iz Wokinga.

“Mislim da je sve to vrlo blizu, iskreno. McLaren ima svoje prednosti i nedostatke. Ali ono što zaista čini ovu borbu lijepom je to što smo brzi na različitim mjestima na stazi i to je čini vrlo zabavnom bitkom”, rekao je Carlos.

Čini se da McLaren ima prednost u brzini na ravnim dijelovima u odnosu na Ferrari, a u Bahreinu se mučio s kvalifikacijskim krugovima, a to se moglo vidjeti i u Imoli.

“Možda su ovaj vikend imali malo prednosti, tj. u zadnja dva vikenda. No, ako vrlo dobro odradimo vikend, i još k tome na stazi koja nam možda ide u prilog, mislim da možemo biti ispred”, dodao je Sainz.

Ferrarijeve poteškoće u borbi s Norrisom u završnoj fazi utrke u Imoli, djelomično je omela i odluka momčadi koja se odlučila za postavke bolida s većim aerodinamičnim učinkom zbog mokrih uvjeta.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Bolje rajngla nego fangla!!!

Goranns

Inače biće ove godine koja pobeda za Ferrari i za McLaren jer će se Ham i Max slupati par puta ove sezone..

Goranns

Kad smo već kod Ferrari ja samo da kažem da je Max sada u najboljim godinama, dobar bolid, najbolje godine i dobra ekipa željna pobeda, a Hamilton je pred penziju i sad su tu negde, mogu se lepo trkati! Hahaha

FerrariHR

Na početku sezone je rečeno da treba 2-3 utrke da se pokaže pravi omjer snaga. Strpimo se još koji tjedan.

Mike-ferrari

Tu ste negdje mada dajem laganu prednost mclarenu zbog 30ks vise

r.u.m.

Ja mislim baš obrnuto, Ferrari ima svoj motor dok je Mclaren ipak kupac motora i to je velika razlika ja bi baš tu dao prednost malu Ferrariju ali Mclaren je pokazao i lani da ima heben bolid ,šasiju tako da ipak zbog toga a ne zbog motora dajem prednost Mclarenu jer je onaj Hary Poter ipak smotani paštar imaju dobre vozače ali dok god ne stave druge ljude da im vode momčad nema kruha za Talijane po menI,imaju sve samo da se ugledaju malo na konkurenciju vidite Mcl,Wil,RBR,Merc,svi imaju neke šefove iskusne iz nekih Poršea,WW, samo paštari forsiraju paštare da… Read more »

mars32

Sad udaraj glavom što si otišao u Ferrari ali bez brige, siguran sam da ćeš uhvatiti nekoliko pobjeda u Ferrariju

Desmosedici

Mislim da ne treba za tim žalit..to je san svakog vozača..a od slijedeće sezone i rezultati će biti bolji.

r.u.m.

slažem se koliko god netko ne voli Fer. … ipak je to san svakog vozača,imati čast voziti za tako povijestan tim a bogami i znaju napraviti motor.jebu malo ovi hibridi ali još uvijek ima to V6 TURBO gasoline ,samo da ne zuje ovoliko al to nam je sudbina i cijeli svijet ide ka tome pa mora i Formula nažalost.

mars32

To je bila mala jutarnja provokacija, odgovor Sainzu. Iako je prešao u Ferrari, Sainz je još uvijek “moj” vozač pa je to išlo na njegov i moj račun. Ali na kraju, iz drugog dijela komentara se vidi da vjerujem da će u neko skoro vrijeme Sainz doći do pobjede za Ferrari, a tada ću i ja biti sretan zbog njega.
Sainz je car, a Ferrari legendarna ekipa, i nema toga tko ne bi htio voziti za njih. Čak bih i ja htio voziti Ferrarijev bolid – nekoliko metara na guranje 🙂 .

Related Posts