Red Bull traži najbolje talente za svoj projekt

Vrlo jasan oglas za posao, Red Bull traži iznimno talentirane ljude za svoj veliki projekt izgradnje motora Formule 1, jer su ovog tjedna započeli radovi na novoj najmodernijoj tvornici u Milton Keynesu.

Budući da je Red Bull godinama bio poznat po proizvodnji jedne od najboljih šasija, sada se želi slična reputacija postići i s vlastitim motorom.

Za napredak šasije ključno je bilo dovođenje Adriana Neweya, a Christian Horner kaže da su vrhunski talenti za razvoj motora presudan dio ovog plana.

“Primijenit ćemo potpuno istu filozofiju kao i za šasiju. Dakle, namjera je baš kao što smo to učinili i sa šasijom, osigurati da privučemo prave i najbolje talente”, rekao je Horner.

Red Bull gradi novu tvornicu motora u Milton Keynesu. Prije nekoliko dana započeli su radovi na transformaciji postojećeg zemljišta i objekta.

“Na kraju, F1 je i dalje timski sport. I to je jedan od temeljnih razloga što smještamo svoj novi objekt na licu mjesta u kampusu u Milton Keynesu, te kako bi se osiguralo postojanje integracije razvoja između pogonske jedinice i šasije”, dodao je Horner.

Pošto Red Bull započinje svoj projekt preuzimanjem Hondinog motora, zadržat će dio trenutnog osoblja japanskog proizvođača, a dugoročni fokus će biti na proizvodnji nove pogonske jedinice za propise od 2025. godine. Horner je rekao da će se momčad Red Bulla s vlastitom kontrolom nad šasijom i motorom podići na sljedeću razinu.

Total
1
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
Desmosedici
24.04.2021. 01:09

Evo da obradujem prijatelja Miku.KA: Formula 1 / Najnovije vijesti Red Bull ukrao je vrhunskog automobilistu iz Mercedesa 23. travnja 2021., 15:25 Ben Hodgkinson bit će tehnički direktor Red Bull Powertrainsa: Englez će nakon 19 godina boravka napustiti Mercedes kako bi se suočio s novim izazovom u Milton Keynesu gdje se rađa vrlo moderan odjel motora. Momčad svjetskog prvaka prvi put gubi jedan od svojih važnih dijelova koji će dati oblik radnoj skupini koja će morati proizvesti prvu pogonsku jedinicu Red Bull. Red Bull ukrao je vrhunskog automobilistu iz Mercedesa. Red Bull najavio je Bena Hodgkinsona za tehničkog direktora novonastalog… Read more »

avatar
SIR LEWIS HAMILTON
23.04.2021. 19:18

Russel i Tsunoda heheh

avatar
Yukihonda
23.04.2021. 16:41

prije par tjedan sam napisao da nema šanse da im Honda isporuči svoj motor Red Bullu na koj će imati puno pravo… a da ne budu njihovi inženjeri prisutni 2022g…što znači da i dalje će im Hondini inženjeri neslužbeno pomagati dok se ne osamostale… mora se priznati svaka čast na takvom koraku Red Bullu…

avatar
George
23.04.2021. 09:25

Baš me zanima kako će se ti motori zvati.
Već vidim za koju godinu : “McLaren Redengine”, Haas Bull, ili Williams RedBull , WTF ? 😀

avatar
mika.KA
23.04.2021. 09:16

Desmo, eto ti prilike!

avatar
Desmosedici
23.04.2021. 20:11
Reply to  mika.KA

Hvala na obavijesti..ako sve bude OK i ti ćeš profitirati..obećao sam ti mjesto mehaničara u Alfi..na prednjem kotaču da te ne promaše..Hahahaha!

avatar
Lewis8
24.04.2021. 06:17
Reply to  Desmosedici

Primječuješ razliku u kvaliteti pisanja kad ti ovako sam iz glave napišeš nešto i kad recimo kao iznad kopiraš kompletan tekst od nekoga tko zna kako se pravilno izražava i zna ponešto o F1?

avatar
Desmosedici
26.04.2021. 18:42
Reply to  Lewis8

Jesi lumen nema što….ti se razumiješ samo u informatiku, a ja se za razliku od tebe razumijem i u tehniku i tehnologiju..informatika je znanost za sebe koja ubrzava i olakšava neke procese ali ona ne može zamijeniti druge temeljne znanosti..ona im je samo alat ili nadogradnja..kažem ti, ti si “tanak” u temeljnim tehničkim znanjima da bi sa mnom mogao ravnopravno diskutirati..ovako samo provociraš i vrijeđaš bez potrebe.

Related Posts
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x