Russell: Alfa Romeo je momčad koja je najviše iznenadila

Vozač Williamsa ostao je impresioniran onime što je na predsezonskom testiranju pokazao Kimi Raikkonen u bolidu C41.

Govoreći o odnosima snaga između timova još prije predsezonskog testiranja, George Russell je istaknuo da se njegov Williams mora biti spreman boriti protiv Haasa i Alfa Romea usprkos činjenici da te momčadi sada imaju nove i unaprijeđene Ferrarijeve motore.

Nakon što je spomenute momčadi vidio u akciji na stazi u Bahreinu, mladi Britanac izdvojio je Alfa Romeo kao momčad koja je najugodnije iznenađenje zimskog perioda.

“Da, Kimi je izgledao jako, jako brzo. Mora mu se to priznati. Trebam još pažljivije pogledati podatke, ali rekao bih da su oni momčad koja je najviše iznenadila. Ne mogu vam precizno reći gdje smo mi u usporedbi s njima, ali prema onome što smo vidjeli, Kimi je izgledao vrlo brzo”, rekao je Russell.

Alfa je u tri dana odradila 422 kruga, čime je podijelila prvo mjesto s AlphaTaurijem. Kimi je posljednjeg dana odvozio čak 166, a imao je i četvrto vrijeme.

Prošle sezone vodile su se velike borbe između tih triju ekipa – Williamsa, Haasa i Alfe. Tražila se prilika za svaki eventualni bod, a Alfa je bila najuspješnija s osam. Haas je osvojio tri, a Williams ostao na nuli. Sada ostaje vidjeti znači li prikazano na testiranju da će Alfa pobjeći svojim rivalima i približiti se sredini poretka.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Izgubljeni u svemiru….kad su Bottas i Massa vozili za Williams očekivao sam bit če sve bolji i bolji,a kad ono tuga,čemer i jad…

Related Posts