Hamilton: Trebalo nam je nešto zaista posebno

Lewis Hamilton odnio je pobjedu na otvaranju sezone, zadržavši favorita za pobjedu, Maxa Verstappena, iza svojih leđa nakon odlične borbe.

Svjetski prvak nije krio činjenicu da je morao naporno raditi kako bi izvukao pobjedu tijekom vikenda u kojem je Mercedes bio očito slabiji od Red Bulla:

“Uh, kako je to bila teška utrka. Definitivno smo prerano ušli u boks, znali smo da će to biti teško, ali morali smo pokriti Maxa. Imali su nevjerojatan nastup cijeli vikend. Dakle, trebalo nam je nešto zaista posebno.”

Lewis je, kako bi se reklo, “dobio ono što je i tražio” posljednjih godina, a to je bliska borba s konkurencijom za pobjedu:

“Bila je to jedna od najtežih utrka koje sam imao u posljednje vrijeme, pa sam zaista zahvalan na njoj. Izuzetno sam zahvalan i svima u tvornici i ovdje u garaži.”

Hamilton je rekao da se pobjeda osjećala još dražom, pošto je bilo straha da bi Mercedes mogao kasniti više od pola sekunde za Red Bullom ovog vikenda:

“Danas je bilo tako teško u bolidu, ali kakva sjajna utrka, a ovo je stvarno dobar početak za nas. Kroz testiranje smo mislili da ćemo zaostati šest do osam desetinki. Dakle, posao koji se odvijao posljednjeg tjedna bio je spektakularan. I tako sam ponosan što vidim da su svi danas jedva čekali da počne utrka.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Nevjerujem da ste “Slabiji” od Red Bulla nego samo niste posložili bolid do kraja….još koju utrku pa če opet sve po starom,ali malo tijesnije…a konkurencija od 3. mj pa nadalje je odlična

FerrariHR

Slažem se

TORPEDO

Samo su naivni mogli misliti da će se nešto promijeniti od lani…jedino mi se čini da će borba za konstruktorski naslov biti tijesna…ponajviše zbog Pereza,koji će za razliku od predhodnika donesti puno bodova za ekipu…danas je odlično vozio.

Mike-ferrari

Bas tako
Pazi za tjedan dana merc nasao 6-8 desetinki
😂😂😂

Mike-ferrari

Plus takve najteze utrke u zivotu su vozili svi vozaci koji su te pobijedili od 2014
Ukljucujuci Rosberga i Botasa

Related Posts