Tsunoda: Ne bojim se početničkih grešaka

Yuki kaže da navijači Formule 1 ne bi trebali očekivati ​​savršenstvo od njegove početničke sezone. Premda je rekao da je spreman voziti na maksimumu odmah od početka, za neke pogreške osjeća da su ipak neizbježne.

“Ja ću od samog početka nastojati da se što više prilagodim automobilu. Međutim, ne bojim se pogriješiti. Pokušat ću ih naravno ograničiti, ali greške su neizbježne na početku. Uvjeren sam da ipak mogu učiti na svojim greškama, kao što sam to i dokazao prošle godine u Formuli 2”, rekao je Tsunoda.

“Ponosan sam što moji domaći navijači ponovo imaju japanskog vozača u Formuli 1, nakon Kamuija Kobayashija 2014. godine”, dodao je Yuki.

Tsunoda je također objasnio odabir svog trkaćeg broja – 22. Pokazao je i svoje poštovanje prema bivšem vlasniku tog broja, prvaku iz 2009. Jensonu Buttonu.

“Dok sam se utrkivao u kartingu, moj broj bio je 11, ali taj je već uzeo Sergio Perez. Tako da sam ga udvostručio na 22, što mi se također svidjelo jer je to bio broj Jensona Buttona, vozača kojeg jako poštujem. Taj broj je imao i japanski vozač Takuma Sato.”

Total
1
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
Desmosedici
03.02.2021. 20:35

Evo još malo o istome..neka se nađe..doduše nije napisao Paolo Secondo pa da se rugate, ali koga zanima pročitat će: DTM, službeno: Red Bull u utrke s dva AF Corse Ferrarija! Napisao: Francesco Corghi 2. veljače 2021., 12:54 Ekipa Milton Keynesa potpisala je ugovor s timom Amato Ferrarija o postavljanju dva 488 GT3 Evo u njemačkoj seriji za Albon-Cassidy i Lawson, koristeći boje Red Bull i Alpha Tauri. Sada je službeno: Red Bull će sudjelovati u sezoni 2021. DTM-a koristeći dva Ferrarija 488 GT3 Evo u suradnji s AF Corseom. Vijest je već bila u zraku nekoliko tjedana, a danas… Read more »

avatar
Desmosedici
02.02.2021. 21:51

Evo malo novosti iz Italije..od Red Bull/Alpha Taurija..Talijani ko Talijani, uvijek imaju nešto zanimljivo: DTM, ovo je Red Bull a utrkivat će se s dva … Ferrarija! Tim Milton Keynesa prihvatio je utrku u DTM-u koristeći dva Ferrarija 488 GT3 Evo kojima upravlja AF Corse i obojane u AlphaTauri boje Autor Matteo Novembrini 02. veljače – 12:58 Pripremite se pogled Ferrarijevog automobila u AlphaTauri bojama a na pistu ga postavlja Red Bull. Sve istinito i ugodno u DTM 2021, prvenstvu koje ove godine otvara vrata GT kategoriji. Ekipa Miltona Keynesa, nakon dvije godine izbivanja, odlučila se vratiti u kategoriju kako… Read more »

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x