Grosjeana iznenadila promjena u vrhu vodstva Alpinea

Donedavnog vozača Formule 1, Romaina Grosjeana, iznenadila je vijest o strukturnoj promjeni u momčadi Alpinea. Cyril Abiteboul je napustio momčad i poziciju šefa momčadi, a na njegovo mjesto je došao Davide Brivio.

Grosjean je od 2012. do 2015. bio vozač Lotusa, koji je u to vrijeme bio zamjena za tvorničku momčad Renaulta. Francuz je i nakon odlaska iz momčadi ostao u kontaktu s nekoliko članova u osoblju te vjeruje da je momčad ostala u dobrim rukama nakon odlaska Abiteboula.

“Pratio sam i gledao sam promjene u Alpineu i priznajem da sam bio dosta iznenađen. Znam nešto o Briviju, veliki sam fan MotoGP-a i stoga sam gledao kako je njegov Suzuki osvojio prošlo izdanje prvenstva.”

“Razumije se u utrkivanje, nadam se da je to dobar potez za Renault. Martin Budkowski na vrhu također bi trebao biti dobar.”

“Želim im najbolje. Proveo sam deset godina u Renaultu, tako da im stvarno želim samo najbolje i nadat ću se da će dodati još na sve dobro što su postigli prošle sezone.”

Renault je promijenio ime u Alpine za ovu sezonu, a u njihove redove vraća se dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso. Kasnije u veljači će predstaviti livreju novog A521 bolida.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
johhan peacedohan

3 ili 4 mjesto

mody

NE ocekujem nista od alpine borba za 9 mjesto

Related Posts