Ferrari napravio preustroj tehničkog odjela

Uoči početka nove sezone Ferrari je odlučio reorganizirati upravljačku strukturu svoje F1 momčadi. 

Prema novom ustroju, četiri osobe odgovarat će za svoje područje direktno šefu Ferrarijeve F1 momčadi Mattiji Binottu. Enrico Cardile zadužen je za šasiju, Enrico Gualtieri za pogonsku jedinicu, Laurent Mekies za utrkivanje, a Gianmaria Fulgenzi za lanac nabave.

Dodatna reorganizacija zadesila je Cardileov odjel za šasiju. Zaduženje šefa Cardilea je Chassis Performance Engineering, a važne uloge dobili su još David Sanchez (Vehicle Concept), Fabio Montecchi (Chassis Project Engineering) i Diego Ioverno (Vehicle Operations). Cardile će ujedno biti zadužen i za aktivnosti inženjera na stazama.

Iz Ferrarija objašnjavaju da je cilj ovih promjena jasno definirati uloge i odgovornosti te postići učinkovitost u lovu na što bolje performanse bolida. Nakon što je prošle godine ostvaren jedan od najlošijih rezultata u Ferrarijevoj povijesti, vodstvo momčadi pokušava stvoriti temelje za uspješniju budućnost.

U petak od 14 sati talijanska će momčad odraditi svoj prvi dio predstavljanja za novu sezonu. Bolid će svijetlo dana ugledati tek 10. ožujka, ali javnosti će ranije biti predstavljen tim ljudi za novu sezonu. Uoči te prezentacije momčad je posjetio predsjednik i izvršni direktor Ferrarija John Elkann te poručio svojim ljudima:

“U novoj sezoni najvažnija je stvar demonstrirati želju za pobjedama, kroz predanost i posvećenost. Moramo obratiti pažnju na svaki najmanji detalj.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
west 44

Dok je ovaj smiješni Harry Potter Binotto na vrhu piramide nema od tog ništa!!!

r.u.m.

Opet 99% Talijani , oni plivaju u lovi samo izmišljaju radna mjesta da opravdaju neuspjeh. Koje dobro radno mjesto ima ovaj Maki šef odjela za utrkivanje šta taj radi al doslovno šta mu je posao.

Desmosedici

Mekies je Francuz..Mister Lamp iz Alan Forda..Hahaha!

Related Posts