Dubravku Čikoru nagrada za životno djelo Dubrovačkog saveza športova

Dubrovački savez športova proglasio je svoje najbolje sportaše i sportske kolektive za 2020. godinu, a na tom proglašenju veliku su ulogu igrali dubrovački automobilisti.

Za najbolju momčad proglašen je Auto klub Dubrovnik Racing, dvostruki prvak Hrvatske u automobilizmu, a titulu najboljeg sportaša ponio je predstavnik spomenutog kluba, Maro Franić. Maro je prošle sezone briljirao na kružnim utrkama Prvenstva Hrvatske, održanim na stazama Grobnik, Slovakia Ring i Hungaroring te ponio naslov prvaka Hrvatske.

Još jedna prestižna nagrada otišla je u ruke automobilista. Istinska legenda dubrovačkog autosporta i predsjednik Auto kluba Dubrovnik Racing, Dubravko Čikor, dobio je za svoja postignuća u automobilizmu od 1974. godine nagradu za životno djelo Dubrovačkog saveza sportova.

Veliki dan za Dubravka Čikora, Maru Franića i Auto klub Dubrovnik Racing! Povelja grada Dubrovnika za Dubravka Čikora,…

Posted by Hrvatski auto i karting savez – HAKS on Friday, 26 February 2021

 

Najbolja ekipa je Atletski klub Dubrovnik, najbolja sportašica je judašica Dubrovnika 1966. i hrvatska reprezentativka Anđela Violić, dok je za najboljeg trenera proglašen Vjekoslav Kobešćak, trener VK Jug Adriatic osiguranje.

Foto: Hrvatski auto i karting savez

Related Posts