Davorin Štetner još četiri godine na čelu Hrvatskog auto i karting saveza

Na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza u subotu je izabrano novo vodstvo HAKS-a! U dinamičnoj i žustroj atmosferi te nakon gotovo 10 sati od početka skupštine dosadašnji predsjednik Davorin Štetner dobio je povjerenje 45 članova HAKS-a, dok je Vladimir Golub dobio 30 glasova članova.

“Velika čast je nakon dvije izazovne godine dobiti potvrdu da se radilo dobro te dobiti tako veliku potporu za dalje! Imamo mnogo planova te dosta novih, kvalitetnih ljudi iz biznisa koji su prihvatili poziv da pomognu sportu i uključe se u rad Saveza. Slijedi nam WRC na koji moramo baciti sav fokus te zajedno s partnerima odraditi posao na najbolji mogući način! Uglavnom, izbori su već zaboravljeni i okrenuli smo se budućnosti, izjavio je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza.

Skupština je poklonila povjerenje i Štetnerovim kandidatima za čelne ljude sporta – dugogodišnjem čelniku OAS-a Draganu Serdenu za autosport te Mariju Moslavcu koji će voditi Odbor za karting sport.

U Upravni odbor izabrana su i neka poznata lica iz svijeta biznisa s liste novoizabranog predsjednika HAKS-a poput Domagoja Kamenskog, direktora Kamgrada, Ivana Zubaka, predsjednika uprave Zubak grupe, Vlade Leke, dugogodišnjeg direktora hotela International te niz uglednih imena iz poslovnog i sportskog života Hrvatske poput Ivana Kodrića, Lea Andreisa, Matije Lovreca, Gorana Popovića, Roberta Žikovića, Igora Tomljanovića, Rolanda Voskiona, Zdravka Novosela, Mire Nevajda, Nenada Suvačarova, Miroslava Krpana.

U Nadzorni odbor izabrani su dugogodišnji predsjednik NO Dubravko Marković, član Upravnog odbora HAK-a Ljubomir Cerovac i predsjednik AK Mihovil Šibenik Robert Podrug.

Skupština je usvojila Financijski plan za 2021. godinu, izvješće o financijskom poslovanju za 2020., izvješće predsjednika HAKS-a, izvješće predsjednika OAS-a te izvješća pravne zastupnice, koordinatorice FIA projekata i predsjednice Komisije sportaša dok o izvještaju bivšeg predsjednika OKS-a nije donesena odluka.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
parazit

Ovdje ( u HR ) samo politika uspjeva bolje od korova…… Korov se ne da istrijebiti, ali politika je jača od korova.

Related Posts