Stroll: Prošle godine bilo je previše neiskorištenih prilika

Svoju četvrtu sezonu u Formuli 1 Lance Stroll je završio na 11. mjestu poretka vozača, osvojivši 75 bodova. Uzevši u obzir kakve je performanse u prošloj godini pokazivao bolid Racing Pointa, ovakav se rezultat može smatrati podbačajem. Posebno u usporedbi s plasmanom Sergija Pereza, koji je bio četvrti u poretku.

Slaže se s tim i mladi Kanađanin. Iako je u 2020. upisao svoj prvi pole position na VN Turske i dva plasmana na pobjedničko postolje (Monza i Sakhir), smatra da je na dosta utrke propustio priliku za neki bolji plasman.

“Definitivno smo imali vrlo brz bolid, momčad je odradila nevjerojatan posao u razvoju tog bolida tijekom zime. S moje strane, ne mislim da je godina išla glatko. Bilo je nekih istaknutih trenutaka, pole je bio odličan i dva postolja, ali mislim da smo imali mnogo više prilika za postolje ili osvajanje bodova općenito, a te prilike nismo iskoristili.”

“Mađarska je nudila priliku za postolje, ali bilo je kišnog vremena i stvari su se promiješale, završili smo četvrti. U Mugellu smo definitivno bili u igri za postolje, na četvrtom mjestu i hvatajući trećega s mnogo boljim tempom. Mislim da je Turska bila velika propuštena prilika, vodili smo 30 krugova pa završili na devetom mjestu s oštećenjem bolida.”

“Bilo je nekoliko utrka za koje mislim da su nam jednostavno iskliznule, a naravno, imao sam i Covid. Bilo je tih propuštenih prilika, što je pomalo frustrirajuće, ali to je dio našeg sporta. Treba uživati u boljim trenucima i prihvatiti one teške. Nažalost mi smo u drugom dijelu sezone imali više takvih teških”, izjavio je Lance.

Od posljednjih devet utrka u prošloj sezoni, Kanađanin je nastupio na osam, a bodove osvojio na samo tri. Statistika potvrđuje njegove riječi, a ostaje nam vidjeti što mu nosi 2021. godina, prva u kojoj će njegova momčad nositi ime slavnog britanskog proizvođača automobila – Aston Martina.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
AasEvaphape

Your trusted list of the best online pharmacies: https://bit.ly/2KWPKd1
VPXL Buy online. http://build-pro.com.ua/forum/entry.php?41-The-Benefits-of-Free-of-Charge-Dating-Websites&bt=12782 VPXL Online presciption.
Health & beauty indian VPXL. http://hamsterwool.ru/forum/bradleylem/ Generic VPXL forum reviews.

svakako

Ima pravde ima Boga

Desmosedici

Evo nešto nevezano za ovu temu: Iznenađenje ekipe Repsol Honda za Pola Espargaróa Author Repsol Honda, 04.01.2021. Pred Pol Espargaróom je velika 2021. godina. Španjolski vozač, koji je službeno postao dio Repsol Hondinog tima od 1. siječnja, dobio je iznenađenje kada je, vraćajući se kući nakon treninga u planinama sa svojim psom Einom, u svom vrtu našao svoju novu Hondu RC213V. Španjolac je izjavio da je “puno rada uloženo u to da se ovaj bicikl može vidjeti s brojem 44” – brojem koji će upotrijebiti na Svjetskom prvenstvu 2021. godine s najodlikovanijom momčadi u povijesti Grand Prixa. Također je rekao… Read more »

Desmosedici

Nerado nekoga citiram, ali sada moram:Definitivno smo imali vrlo brz bolid, momčad je odradila nevjerojatan posao u razvoju tog bolida tijekom zime. Da..ubili se od posla. Kako su nam objašnjavali da su radili, “ubili” su se slikavanjem svakog dijela Mercdesa W10 pa na temelju tih slika “iskovali” svoj bolid..mislim da im ta priča nebi prošla ni kod Palčića u vrtiću a ne kod ljudi koji znaju nešto o tome..meni je zanimljiva i strašna autocenzura i oportunost kod nekih stručnjaka koji to sve potvrđuju i odobravaju.

Related Posts