Leclerc nesretan zbog lošeg nastupa u Q3

Mega-talentirani Charles Leclerc razočaran je devetim mjestom na kvalifikacijama za VN Abu Dhabija, posebno uzevši u obzir da je Q1 završio s trećim najbržim vremenom.

Monegažanin je zaradio tri mjesta grid kazne nakon incidenta s VN Shakira u prvim zavojima utrke, što znači da će sutra krenuti s 12. pozicije. Ipak, može ga utješiti činjenica da se u Q3 probio na medium gumama koje će mu donijeti stratešku prednost u odnosu na vozače sa softom.

“Pomalo sam razočaran jer sam htio napraviti više u Q3, a nismo. Puno smo se više mučili s temperaturom guma, moramo otkriti razlog tome. Ipak, sretan sam što smo se probili u posljednju rundu na mediumu.”

Leclerc je u Q3 bio 0.184s sporiji u odnosu na Q1, a vozači su obično brži za nekoliko desetinki u završnim trenucima kvalifikacija. Ferrarijev vozač starta iza Estebana Ocona i Daniela Ricciarda.

“Ne mislim da je veoma loše što krećemo iza Renaulta. Odabrali bi medium za početak i da imamo izbor.”

“Srećom, napravili smo dobar posao u Q2 što će nam pomoći sutra tijekom prvog stinta. Bilo bi daleko teže krenuti na softu jer bih bio u prednosti samo dva kruga. Nakon toga gube dosta brzine zbog degradacije,” zaključuje.

 

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TORPEDO

Nemaš zašto,druge godine se ponovno karte miješaju.
Novi oblik podnice,drukčiji difuzor,puno,puno jači motor…jamči puno odličnih rezultata druge godine.
I desmosedici…što se uopće ljutiš na ove jadnike koji te provociraju,ignoriraj to…ili im pošalji sliku njihovog idola obučenog kao tetkica…

Desmosedici

Ferrari i Mclaren opet imaju “hendikep”..kao ono na kladari..oni moraju dio tokena potrošiti na novi motor a ovi će sve tokene potrošiti na aerodinamiku..šteta će biti ako zbog toga ne preprave nos..svakako će biti odličnih rezultata, nimalo ne sumnjam u to..ali, to nije to..ja želim moćni Ferrari koji od prve utrke napada pobjede i naslove..”essere ferrari”..Pozdrav!

west 44

Pazi ovo”Mega-talentirani” ovo još nisam čuo ni za jednog junfera!!!

robif

Mega telac

Desmosedici

Nema što biti razočaran..to je realnost sa ovim bolidom..mislim da je umjetnost što i ovo izvlači iz njega.

klepesina

Ili Seb dobija sve drugacije neg Lec.A ZAR TI NIJE malo cudno to da 4x svjetski sampion ovako lose izgleda maltene kao budala a “vozi isti auto”gdje je nestala ta brzina zar zelja za pobjedama dobrim rezultatom.Dal je mozda Toto lud i Aston Martin sto su Seba doveli a Pereza ocerali hahaha mislim i znam da nisu ludi i da znaju svoj posao.OPROSTI meni je to sve jakoo i jeste CUDNO nemoj me samo ubjedjivat da je ovaj mladji i brzi.Pa Sta ako je mladji po defoltu mora biti brzi.Odma ti kazem da si u zabludi.A gdje ono od neki… Read more »

west 44

Stari manipulator okreće vodu na svoj mlin i kad nije u pravu!!!

Desmosedici

Daj se skuliraj..razgovaraj normalno i trezveno.

Desmosedici

Pa rekao sam..talentirani mladi vozači tipa Leclerca, Maxa, izgleda i Russella..ne nužno svi..naravno da stari još vrijede i da imaju ogromno znanje i iskustvo kojim kompeziraju godine..biologiju..naravno da Seb nije zaboravio voziti i još mnogo toga pružiti i ostvariti u F1..ni meni nije normalno da je ovolika razlika između njega i Leclerca..ne znam o čemu se radi..status svakako igra ulogu, ali ne može ni zbog toga biti tolika razlika..gledano iz Sebove perspektive..situacije u kojoj se našao..možda se radi samo o motivaciji i smislu toga da ide do i preko granica mogućnosti bolida..Leclerc to radi redovito.

Related Posts