Horner: Nemamo naslovnog sponzora koji će zamijeniti Aston Martin

Red Bull zasad nije pronašao novog naslovnog sponzora svoje momčadi, sponzora koji bi zamijenio Aston Martin, budući da se britanski proizvođač sportskih automobila usredotočio na svoju vlastitu momčad Formule 1.

Te dvije kompanije su se početkom 2018. povezale sponzorskim partnerstvom i tehničkom suradnjom na projektu hiperautomobila Valkyrie.

Osim što su bili dio službenog imena momčadi, logotipi Aston Martina pojavili su se na istaknutim mjestima Red Bullovih bolida, uključujući stražnje krilo i na vozačevim kombinezonima.

No, nakon što je Lawrence Stroll preuzeo Aston Martinovu tvrtku za cestovne automobile i nakon planova za rebrand njegovog Racing Pointa pod imenom tog slavnog britanskog proizvođača automobila, dogovoreno je da sponzoriranje Red Bulla dolazi svome kraju.

“Nemamo naslovnog sponzora koji će zamijeniti Aston Martin za iduću godinu. Imat ćemo neke nove sponzore koje ćemo predstaviti tek sljedeće godine.”

“Aston Martin očito više neće biti na našem automobilu. Odlično smo surađivali ove četiri godine, pomogli smo im u razvoju i promociji i uživali u sjajnom projektu Valkyrie”, rekao je Christian Horner.

Iako sponzorski ugovor završava, Red Bull će nastaviti raditi na projektu Valkyrie, a isporuke tog automobila očekuju se 2021. godine.

“Automobil radi, a mi provodimo sva testiranja. Naravno da odnos traje dok svi automobili ne budu dovršeni kroz naš Red Bull Advanced Technologies”, dodao je Horner.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

YASSA,ako se tko sjeća

Desmosedici

Da..YASSA Varaždin.

Desmosedici

Pa Red Bull im je naslovni sponzor..i gazda..ali problem je što trebaju i novaca sa strane.

r.u.m.

HONDA neka bude

Related Posts