Wolff: Ova momčad je nevjerojatna

Mercedes je dvostrukom pobjedom u Imoli osigurao sedmi uzastopni naslov svjetskih konstruktorskih prvaka u Formuli 1, čime je skinut rekord koji je do prošle sezone držao Ferrari sa šest osvojenih naslova.

Toto Wolff je kao šef momčadi odmah nakon utrke dobio priliku izraziti zadovoljstvo osvajanjem još jednog naslova, a posebno je pohvalio sve ljude unutar momčadi čiji je trud zaslužan za ovakav rezultat.

”Imamo grupu ljudi koja zajedno čini odličan radni kolektiv i zahvaljujući njima smo postigli ovakve uspjehe. I u teškim trenutcima smo se držali svi skupa te smo na kraju došli do nevjerojatnog rekorda – izrazito sam ponosan na sve njih.”

Wolff je rekao kako je isto vrlo bitno da se ovakav marljiv rad nastavi i u budućnosti jer je promjena tehničkog pravilnika vrlo blizu, a sljedeće godine očekuje još veću borbu s Maxom Verstappenom u Red Bullu.

”Dok smo god svi zajedno motivirani kako bismo i u budućnosti postizali ovakve rezultate nemam brige za momčad. Bit će sigurno konkurenata, sljedeće sezone vjerujem da će Max biti još bliže nego ove, ali veselimo se izazovima te se nadamo kako ćemo i u budućnosti ostvarivati ovakve rezultate,” zaključio je Wolff.

Dodajmo još kako Lewis Hamilton ima priliku već na sljedećoj utrci osigurati još jedan naslov svjetskog prvaka te bi se time izjednačio s legendarnim Michaelom Schumacherom koji ima sedam naslova.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Max8

Svaka mu je na mjestu. Najjača ekipa. Čak i u utrkama gdje im se netko približio oni su izveli marstralne prolaske kroz box, odlične odabire taktika. Kod spornih situacija daleko najjači lobi kod sudaca (npr. Kanada 2019)..Ako bi gume drugima bolje odgovarale odjednom se mijenjaju komponente..Ovaj sustav na ovjesu je ilegalan, ali naravno-> tek od iduce sezone..još nadodano da u večini utrka imaju brzinu spram drugih kakvu nije imao ni Brawn GP.. Ako ovako nastave imat će još 4-5 naslova za dodat u niz. Sve u svemu trebalo bi se preimenovat u Mercedes 1 umjesto F1 😂😂 Salu na stranu,… Read more »

TORPEDO

Velika momčad za veliku krađu

Gezamadjar

shit happens

brmbrm

He, pa ovi od prošle godine su daleko veći lopovi…

Related Posts