Guenther Steiner pozvao je svoje vozače koji su na odlasku iz Haasa da daju sve od sebe u posljednje tri Velike nagrade ove godine kako bi dokazali da imaju želju nastaviti trkaću karijeru.

Nakon što nisu uspjeli obnoviti ugovore, Romain Grosjean i Kevin Magnussen traže mjesto u drugim trkaćim serijama jer u Formuli 1 trenutno nisu dostupne opcije.

Steiner, međutim, osjeća da to nije opravdanje za njih da ne daju sve od sebe ususret tri utrke na Bliskom istoku kojima se završava sezona.

“Mislim da je u njihovom najboljem interesu učiniti najbolje što mogu. Ako odete i kažete ‘više me nije briga’, to baš neće biti dobra preporuka nekome oko razgovara o nastavku vaše karijere”, rekao je Steiner.

“Ipak, nema baš sreće u ovoj našoj odluci, ali nema ni baš negativnih emocija. To nas ne bi trebalo iznenaditi, ali u njihovom je vlastitom interesu da trenutno voze najbolje što mogu. To je ono što ja uvijek želim vidjeti”, dodao je Guenther.

Što se tiče zamjena, navodno će se momčadi pridružiti trenutno prvi u poretku F2 prvenstva, Mick Schumacher, te kolega iz iste serije – Nikita Mazepin. U Haasu zato čekaju da se sezona F2 uskoro završi, a to će biti nakon dvije utrke u Bahreinu.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
F1 Majstor

Mick je odlican odlican mladi vozac.Mislim da su i on i Haas na dobitku.Jos ako Haas uspije malo sredit bolid bit ce odlicno.

avatar
Član
Desmosedici

Kakav će biti bolid HAAS-a ovisi o Ferrariju..kada dođe nova PU stvari će izgledati mnogo bolje..A Mick? Ne vidim da se ovdje više piše kako je to podkapacitirani vozač koji nije za F1.