McLarenov Carlos Sainz kaže da ne razumije zašto će se predsezonsko testiranje smanjiti na samo tri dana 2021. godine, ostavljajući mu malo vremena za testiranje s momčadi Ferrari u koju prelazi na kraju ove sezone. Tako će i ostali vozači koji ove sezone mijenjaju momčad, imati manje vremena za prilagodbu na nove bolide.

Predsezonsko testiranje već je smanjeno s osam na šest dana u 2020. godini, ali će se još dodatno prepoloviti 2021. godine jer će se trenutni bolidi uglavnom minimalno promijeniti za sljedeću sezonu.

“Kao što možete razumjeti, u dan i pol pripreme za sezonu bez prethodnog poznavanja bolida praktički je nemoguće biti spreman za prvu utrku.”

“To će mi otežati prvu polovicu sezone u Ferrariju, isto se tiče Fernanda, Ricciarda i drugih vozača koji mijenjaju momčad. Ne razumijem zašto je to samo tri dana, jedan i pol dan po vozaču, ja nisam za to, pogotovo jer nema testova tijekom sezone”, rekao je Sainz.

Još jedna prilika za Sainza da proba svoj novi bolid bio bi test u prosincu za mlade vozače nakon završnice sezone u Abu Dhabiju, ali kako sam naziv testa govori, trenutni vozači ne ispunjavaju uvjete za taj test. Ipak, Sainz kaže da bi bio voljan isprobati Ferrari SF1000 ako postoji šansa.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Jerodkr

Fabian Jackson from Eau Claire was looking for how to write an apa paper youtube John Cook found the answer to a search query how to write an apa paper youtube how to write an apa paper youtube write my essay high school homework problems how to write a metaphorical poem help writing critical essay on hacking help writing philosophy personal statement how to write a human factors integration plan how to do a research paper for kids how to explain gaps in employment on resume how to write first class degree in cv how to write a one paragraph… Read more »

avatar
Član
TORPEDO

F1 koja štedi…početak kraja…

avatar
Član
Desmosedici

Ovo je “takozvana štednja”..igrokaz u režiji Mercedesa i ekipe moćnika u ovom “sportu”.