Hamilton: Želio bih ostati u Formuli 1, ali ne mogu ništa garantirati

Na dan kada je Mercedesu pomogao da osvoje rekordni sedmi naslov konstruktora uzastopno, Lewis Hamilton rekao je da, iako bi se želio još utrkivati ​u Formuli 1 sljedeće sezone, ne jamči da će to i učiniti. Novi ugovor s Mercedesom još nije potpisan. Šef momčadi pak, Toto Wolff, namjerava ostati s Mercedesom i nakon ove godine, iako priznaje da ne zna u kojoj ulozi.

“Pretpostavljam ako bi Lewis odlučio izaći iz Formule 1, što mislim da se neće dogoditi i nadam se da se neće dogoditi, mislim da ćemo imati prilično ludo tržište vozača”, naveo je Toto kao jedan mogućih “problema” s Lewisom odlaskom.

“Ali mislim da je to sve ovog trena u afektu i radi emocija, svi smo sretni, ali i vrlo umorni. I meni je isto tako. Potpuno se povezujem s njegovim osjećajem da preispituješ sebe i razmišljaš o svim ostalim stvarima koje su bitne kad se ujutro probudiš, a navečer isključiš iz svega, to su borbe s kojima se svi suočavamo”, rekao je Wolff.

Hamilton očito želi ostati u Formuli 1 i želi osvojiti svoj osmi naslov i to naravno s Mercedesom. No, pošto je bez ugovora na kraju sezone, s malo realnih mogućnosti dostupnih u drugim momčadima, nema baš puno izbora.

“Volio bih biti ovdje sljedeće godine, ali za to ne postoji sigurno jamstvo. Puno me toga oduševljava u životu izvan Formule 1, pa će vrijeme pokazati”, rekao je Lewis.

 

18 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Evo čitam što su neki napisali kao da Lewis ucjeniva Mercedes..kao da traži više love za novi ugovor..mislim da on nije u toj poziciji da može ucjenivati Mercedes..da se razumijemo, ne Lewis, nego nitko od vozača nije u poziciji da može ucjenivati Mercedes..prije Mercedes može ucjenjivati njega ili njih..Mercedes može lako na tržištu pronaći vozača koji sa takvom momčadi i sa takvim bolidom može osvojiti naslov bez problema..eto, da nema Lewisa i Bottas bi to uspio ove sezone..mnogo teže je nekome vozaču dokopati se mjesta u takvoj momčadi.

sennad

Ne zna se ko koga ucijenjuje. Dal’ mečka što zna da ima najači bolid ili Lewis što zna da je Bottas loš.

F1 fan

Kako netko tko pobjedi hamiltona u kvalifikacijama, ne jednom nego više puta može biti loš ajde mi to objasni ?

sennad

Nije loš al ga Max dere 😂😂😂😂😃

west 44

Uopće ne sumnjam u potpisivanje novog ugovora u skoro vrijeme

Desmosedici

Ni ja!

mody

dosadilo injemu

TORPEDO

Kako jadan i proziran pokušaj ucjene za malo novaca više kojih ionako ima da ne zna kamo će sa njima…
Da sam u Mercedesu,rekao bih mu…hvala ti na svemu,slobodno možeš otići…

LUTHER

možda je priča ipak malo drugačija… slijedeće godine pravila su 99.9% ista, dok se 2020 totalno mijenja sve… pa nije sigurno da će mečka biti ovoliko dominanta pa se toga boji.. jer ak ne bude, ak će biti negdje pri vrhu, oko vrha, malo oko sredine, neće moći računati na “valtteri.. max.. charles… george… fernando.. sebastian… its james… lewis is faster…”

LUTHER

mali ispravak, 2022 se mijenjaju pravila

west 44

Ha,ha,ha pa vi bi bili najsretniji da ga nema, ali još će on šišat ovčice u F1 par godina!!!

TORPEDO

Samo imao sreću što je u Mercedesu…inače bi čamio na onom jednom naslovu što ga je jedva isčupao protiv Masse haha
Čista sreća,nikakvo umijeće…

west 44

Ti možeš logorovat na Grobniku đžabe ti kad pojma nemaš o F1 ,šupalj si ko zub!!!

TORPEDO

Molim administratore da ovog gospodina isključite sa foruma…nema on nikakvo pravo mene vrijeđati i govoriti da sam “šupalj ko zub”…
Ako ovo nije uvreda onda ću i ja počet njega vrijeđati ovdje po forumu pa ćemo vidjeti gdje će sve to završiti!!!

r.u.m.

Ne plači nego kreni u AKCIJU ionako je boring i iovo malo komentara da se pobriše di bi bili

TORPEDO

Ne kakaj

LUTHER

ah, ili traži više para od mercedesa

Dejan

Siguran sam da Toto ne pozna Maju Šuput(domaca pjevacica oskudnog glasa i jos oskudnije garderobe)ali evo ovim putem apeliram da ukoliko netko ima Totov broj neka mu posalje njen uradak “vadi kume keš,nema više oš neš”povodom Hamiltonove posljednje izjave o mogucem odlasku iz F1 koju mozemo interpretirati na ovaj nacin…

Related Posts