Grosjean: Samo jedan vozač mi je poslao poruku podrške

Kad je odjeknula vijest da Romain Grosjean odlazi iz Haasa krajem ove godine, Francuz je rekao da mu je samo jedan kolega s grida iskazao podršku. Taj vozač bio je George Russell.

“Čovječe, znam osjećaj. Trebat će vremena da se to zaboravi, ali ono što radiš je odlično. Nastavi samo jače i bolje”, uputio je Romain poruku Russellu nakon nesretnog sudara u Imoli.

Romain je samo potvrdio ono što većina fanova misli za Russella:

“Kad je objavljeno da sljedeće sezone neću biti ovdje, on je prvi i jedini koji mi je poslao poruku. To stvarno pokazuje da je sjajan momak. Znam koliko je bolno pogriješiti za vrijeme sigurnosnog automobila – pogotovo kad vam je to mogao biti prvi bod u sezoni. Vjerujem da mu je bilo kao i meni u Bakuu 2018. godine.”

Grosjean je naglasio da je puno teže vozačima u donjem dijelu poretka. Zbog lošijih bolida moraju puno više riskirati oko zagrijavanja guma, kao i praćenja situacije ispred sebe.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LUTHER

sorry stari, šta bi sad trebali svi vozači? kad te sretnu, potapšat po ramenu i plakat s tobom.. jesi ti pisao poruke npr kimiju kad je dobio pedalu iz ferrarija, ili hulku? jesi poslao ti poruku perezu jer je upitno dal će imat di voziti slijedeće godine? ajd ne njonjaj

sennad

Možda drugi nemaju kredita 😂

mody

nitkoga ga nije volio od 2010 naprvio je dosta sudara i proglasen najopasnijim vozacom na stazi,,ne vjeruje dace 2021 voziti za ikoga nitko ga ne zeli

karko

Gdje si ti naučio pravopis??
Ovo što si rekao stoji, ali bilo bi dobro i pročitati to što napišeš 🙂

F1 fan

Ali grozni je često bio brži od toliko hvaljenog vašeg kimija to zaboravljate

Pratiteljcro

Kada je to bio brzi? Kimi je pokrej groznog izgledao kao virtuoz voznje,majstor na kvadrat eto koliko je gro los vozac.
I btw nikada nisam bio kimi fan niti necu al sto je realno realno je.

LHsince2007

Hmmm interesantna izjava kolega s obzirom da volite gledati sudare na utrci.

mody

dobro je imati sudare na startu da se karte pomijesaju kad vec bolidi ne kvare se ali on je znao imati harikiri poteze,, sadase smirio kakav je bio prije.

Related Posts