Max Verstappen kaže da ga Hondin izlazak iz Formule 1 nije previše iznenadio, a prije najave odlaska imao je takav predosjećaj.

“Mislim, mogli ste osjetiti da takvo nešto dolazi. Naravno, ne pokazuješ to, ali naravno, znao sam i nešto ranije od najave. Šteta, ali s njihove strane razumljivo”, rekao je Max.

Verstappen je rekao da su njegove sumnje u vezi Hondinog odlaska došle nakon što se obvezao Red Bullu do 2023. godine, a bio je svjestan da Hondina prisutnost u budućnosti nikad nije bila zajamčena:

“Definitivno mi je došlo da bi do toga moglo doći nakon što sam potpisao ugovor. Nikad se nisu na puno više obavezali, pa ste mogli očekivati ​​ovako nešto. Nikad nisi siguran, a to je isto i za timove. Mislim, potpisujete ugovor s njima, ali tko zna što će se dogoditi za pet godina, zar ne?”

Verstappen je rekao da, iako je Hondina odluka dugoročne planove Red Bulla pomalo ostavila da “vise u zraku”, to neće utjecati na kratkoročni fokus na pobjede:

“Ostatak godine nastavljamo dalje, a također i sljedeće godine, predstavljajući novi motor. Znate, radujem se i tome, da to sve samo dobro dovedem do kraja i doguram do posljednje utrke.”

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
robif

👍👍👍👍