Uzbudljivi automobilistički vikend na Hungaroringu pratite uživo putem Kreator TV-a

Ovog vikenda na mađarskoj stazi Hungaroring održava se završni natjecateljski vikend u nekoliko automobilističkih kategorija, uključujući i Prvenstvo Hrvatske na kružnim stazama.

Nakon trkaćih vikenda održanih na Automotodromu Grobnik u srpnju, Slovakia Ringu u kolovozu te Automotodromu Brno u rujnu, sezona ESET Cupa, TCR Eastern Europe te FIA CEZ prvenstva srednjoeuropske zone zaključit će se natjecanjem na stazi Hungaroring u blizini glavnog grada Mađarske.

Također, u sklopu tog trkaćeg vikenda nastupit će i vozači Prvenstva Hrvatske, kojima će to biti treće natjecanje sezone nakon Grobnika i Slovakia Ringa.

Utrke će tijekom cijelog vikenda biti moguće pratiti uživo na Kreator TV-u te putem YouTube kanala Kreator TV-a. Prijenos počinje u subotu u 9 sati ujutro prvom Swift Cup Europe utrkom, a onda će svoju prvu utrku odraditi i hrvatski automobilisti. Slijede GT automobili sa svojom sprint utrkom, a onda TCR prvenstvo istočne Europe, u kojemu je naslov prvaka već osigurao Dušan Borković iz Srbije. Vozit će i formulaši, zatim je na rasporedu utrka izdržljivosti, a dan će završiti kako je i počeo – Swiftovima.

Subotnje utrke možete pratiti na ovoj povezici.

U nedjelju program također počinje u 9 sati (pomiče se sat u noći sa subote na nedjelju) posljednjom utrkom Swiftova, a utrka Prvenstva Hrvatske ponovno je na rasporedu od 9:50. U nastavku dana slijedi druga sprint utrka GT automobila, druga utrka formula i na kraju – finale TCR Eastern Europe prvenstva.

Nedjeljni program pratite ovdje.

Related Posts