Gasly: Osjećam da vozim najbolje do sada

Pierre Gasly osjeća da vozi bolje nego ikad nakon što je zauzeo peto mjesto na Velikoj nagradi Portugala, čime nastavlja tražiti potencijalni povratak u glavnu sestrinsku momčad Red Bulla 2021. godine “na trošak” Alexa Albona. Osim njegove pobjede u Monzi, ovo je bio najbolji rezultat Gaslyja i AlphaTaurija u sezoni.

“Mislim da se to može reći, sada imam malo više iskustva, mislim da se kroz vikend snalazim i pristupam svemu na drugačiji način te sam uspio izvući malo više toga”, odgovorio je Pierre na pitanje nakon utrke da li osjeća da vozi najbolje.

“Još uvijek ima mnogo područja za poboljšanje, ali to dobro funkcionira, a također i momčad čini sve što treba kako bismo imali dobar radni odnos”, dodao je Gasly.

Francuz sada ima samo jedan bod iza Alexandera Albona, što je dovelo do nagađanja hoće li se Gasly vratiti u seniorsku momčad Red Bulla.

“Vidjet ćemo. Na kraju dana Red Bull odlučuje što želi raditi s vozačima. S moje strane, jedino što ja mogu, jest nastupiti. Ali očito znamo da performanse nisu jedini kriterij da se bude u Formuli 1 i da se dobije mjesto, pa ćemo vidjeti”, rekao je Gasly.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Pratiteljcro

“Ali očito znamo da performanse nisu jedini kriterij da se bude u Formuli 1”
O kako li si bolno u pravu! Sretno Pierre.

Related Posts