Uoči utrke na legendarnoj Imoli, objavljena je vijest kako će se suradnja između Alfe Romeo i Sauber Motorsporta nastaviti i sljedeće sezone te će momčad zadržati isti naziv.

Podsjetimo, suradnja je krenula od 2018. kada je Alfa Romeo postala glavni sponzor tadašnje Sauberove momčadi. Kako bi ‘proslavili’ nastavak suradnje, u Imoli će bolidi Alfe Romeo imati posebnu livreju.

Kratak komentar na produženje suradnje između dvije tvrtke je dao i šef momčadi Alfe Romeo, Frederic Vasseur:

”Produženje suradnje između Alfe Romeo i Saubera predstavlja bitan korak za našu momčad jer smo izuzetno zadovoljni dosadašnjom suradnjom. U Sauberu je Alfa Romeo pronašla idealnog partnera koji je fokusiran na napredak u svakom polju te smo izuzetno zadovoljni što možemo predstavljati ime Alfe Romeo u Formuli 1. Oba dva brenda su od samog početka fokusirana na dugoročnu suradnju, a ovime smo to i potvrdili, te se nadamo da ćemo u 2021. imati dobrih rezultata kao plod ove suradnje,” rekao je Vasseur.

Za VN Emilie Romagne, koja će se voziti u Imoli, Alfa Romeo je pripremila posebno izdanje livreje kojom će obilježiti nastavak suradnje sa Sauberom, a kako to izgleda pogledajte u nastavku:

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Ako niste znali Mercedes je kupio još jedan paket dionica Aston Martina..tako da je sada Mercedes vlasnik 20% Aston Martina.