Vettel: Blagoslov je što na tribinama u Monzi nije bilo nikoga

Na ovogodišnjoj Velikoj nagradi Italije doista je bilo teško pronaći nešto pozitivno u Ferrarijevom vikendu, ali Sebastian Vettel pronašao je barem jednu dobru stvar – na utrci nije bilo gledatelja, Tifosi taj katastrofalni nastup nisu morali gledati uživo.

Sebastian Vettel je svoju utrku završio vrlo rano jer su mu otkazale kočnice, a Charles Leclerc izletio je na izlazu iz zavoja Parabolica i žestoko udario svojim Ferrarijem u zaštitnu ogradu. No, kvar i izlijetanje zapravo su najmanji problem Ferrarija, puno je veća nevolja konstantni nedostatak brzine bolida.

Ferrarijeve muke u Monzi komentirao je Sebastian Vettel: “Vrlo je teško za nas u ovom trenutku, to je sigurno. Za cijeli tim je strašno frustrirajuće. Ne znam što reći. Kad niste uopće u bolidu, nemate niti šansu nešto napraviti. Težak je to bio dan, no teška vremena su dio života i dio sporta.”

“Mislim da nije pošteno prema svim ljudima koji ulažu puno truda da smo baš ovako loši. S druge strane, to je pokazatelj gdje smo trenutno. Loše je ovo gdje se sada nalazimo, posebno za domaću utrku i mislim da je vjerojatno blagoslov što nikoga nije bilo na tribinama.”

I sljedeću će utrku Ferrari imati kod kuće. Bit će to Velika nagrada Toskane na stazi Mugello i bit će to jubilarna 1000. utrka Ferrarija u Formuli 1.

“Vidite gdje smo. Nadam se da ćemo u Mugellu biti u barem malo boljoj situaciji, ali to ne znači da ćemo se boriti za postolje. Trebate biti realni. Očekivanja su vrlo niska. Nadamo se vikendu bez problema, to bi već bio dobar start. Barem s moje strane, a onda ćemo vidjeti”, rekao je Vettel nakon odustajanja u Monzi.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LHx6

Pokušavam naći intervju u kojem je Vettel rekao: “Blagoslov je što na tribinama u Monzi nije bilo nikoga”

S obzirom da je u naslovu Sebov citat. Molim autora link ako nije problem.

Hvala unaprijed

dansla

Priča se da momčad Ferrarija mijenja ime u Scuderia FIAT .
Ali ne zato što je FIAT vlasnik , već što su po brzini više FIAT , a manje Ferrari 😜

mody

saniz ileclerc dogodine ce voziti bolji bolid nadajmo se

Mike-ferrari

Iskreno dobro zboris

Dejan

Seb nemas brige,dobija si pedalu iz Ferraria radi nekoliko pirueta i trenute krize u formi ma da mi nikad nisi bija posebno zanimljiv vozac al svjetski si prvak i to postujem… S druge strane cupavi ima viziju tako da dugorocno nema brige za Ferrari,jos godina dvi,tri,pet,deset,pedeset koga briga… Vide se vec pomaci na bolje zar ne? Dobro,barem se tako cini gledajuci kroz one okrugle aerodinamicne naocale Vaseg karizmaticnog vođe. P.s inace se smatram pristojnim sugovornikom al ne znam sto mi je danas,je..š mi sve ako ja znam dal je luđi onaj tko ga drzi na toj poziciji ili on sam… Read more »

west 44

AAAAhahaha ova mu je najjača otkad je u Ferrariju!!!

Pratiteljcro

Lik se rasprica cim bude bolji od Leca. Tu mu je sav fokus, a naslov? hahahahaha tu rijec nije izustio 3 godine.

Related Posts