Ferrari bi trebao donijeti nove nadogradnje za svoj automobil SF1000 na VN Eifela na Nürburgringu sljedećeg vikenda. Ferrari je vozio s nizom novih dijelova na svom bolidu tijekom cijelog vikenda VN Rusije u Sočiju, a Charles Leclerc je zabilježio najbolji rezultat momčadi u pet utrka, završivši šesti.

Ažuriranja su uključivala nove završetke stražnjih krila, novi poklopac nosa i zakretne lopatice.

“Što se tiče vožnje, nije da smo osjetili neku veliku razliku. Ali podaci govore da je to ipak mali dobitak, što smo i očekivali, pa je ovo već pozitivno. Sad se radujem sljedećoj utrci na kojoj ćemo ponovo imati novosti”, rekao je Leclerc na pitanje koliko je napretka osjetio s novim nadogradnjama.

Šef momčadi Mattia Binotto potvrdio je da će neka ažuriranja biti donesena na Nürburgring, te rekao da će se pažnja nakon toga prebaciti na poboljšanje difuzora na SF1000.

“Kao što je Charles rekao, imamo još nekoliko nadogradnji za Nürburgring, ali opet nije to nešto veće. Mislim da dobar rezultat u Rusiji nije bio samo radi nadogradnje. Svakako da to jest pomoglo, ali to nije razlog. Mislim da smo ovdje imali bolju ravnotežu s karakteristikama ove staze.”

 

5
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Ne vidim nikakve “greške” na bolidu..sve je tako kompaktno upakirano..eto, za moj ukus, fali samo “uski nos”..svi problemi potječu od nedostatka snage u ovom motoru..novi motor se “vrti” u Maranellu..kako sam shvatio već je dovršen ali se ne smije ugradit prije slijedeće sezone.

avatar
Član
west 44

Ti ne vidiš greške,aaaaaaaaaaaahaaaaaa!!!

avatar
Član
Desmosedici

Smiješno?..Naravno da ti je smiješno kad se ti u to ne razumiješ..a znaš i da nemaš kapacitet da to možeš razumjet..pa se onda ideš narugat da prikriješ to svoje neznanje.

avatar
Član
papaya

Baš dobra slika….zamisli dok ležis doma u krevetu da ti je ovo priko cilog plafona….top

avatar
Član
FerrariHR

Dobra ideja. 🤣👍