9
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
4 Komentara na temu
5 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
sladjan87

A je li Sainz uzbudjen ?

avatar
Član
robif

Samo nemoj izgorit ili dozivjet poluciju od uzbuđenja

avatar
Član
Desmosedici

Ja vas samo informiram..dobronamjerno, bez ikakvih skrivenih namjera..a ti opet po svom..zločesto.

avatar
Član
Desmosedici

Stefano Domenicali ex. šef momčadi Ferrarija, sada Izvršni direktor Lamborghinija, preuzima od Chase Careya mjesto Predsjednika F1?..i to do kraja sezone?

avatar
Član
Deyo

Ovaj Carey definitivno nije odradio dobar posao, jer ovo vise i nije natjecanje, ali me cudi odakle ti ova informacija o Domenicaliju? :/

avatar
Član
Deyo

Sada procitah, mada procitah da Todd nece se kandidovati ponovo za mjesto u FIA. Sve je dobro, samo dok zmija ne gmize i uspinje se ka vrhu, nadam se da ce joj se stati na put.

avatar
Član
mody

zao mi sta sainz odlazi iz mclarena dolazak ricciarda je los potez za moj mclaren

avatar
Član
Deyo

Sto to smatras? Ricciardo je odlican vozac, sigurno u McLaren donosi i talenat, a i dobro atmosferu. Pitanje je, samo sto ce biti slijedece sezone sezone sa obe momcadi. Ovo sa Ferrarijem se pogorsava, i ne znam koliko ce biti bolje slijedece sezone, sto se tice McLarena, obzirom ko ce im biti dobavljac PU, i ko je iza toga…. Ne bih se iznenadio da Siedl odradi odlican posao, jer je talenat, do osvoje pole, i da im zmijuretine Wolff ulijeti u garazu i savjetuje da ne zadrzavaju Mercedes, kao sto je vec uradio sa Willamsom. Norbert Haug je za zmiju… Read more »

avatar
Član
johhan peacedohan

Približno dva slična vozača po kvaliteti ali ne i po načinu vožnje s tim da mali prednost dajem Riccardu. Ne bih rekao da je iko tu izgubio.