Ferrari će postaviti novu šasiju na Vettelov bolid nakon pronađenog kvara

Sebastian Vettel će dobiti novu šasiju na svojem Ferrariju nakon što je momčad pronašla probleme na njegovom bolidu nakon druge utrke na Silverstoneu.

Četverostruki svjetski prvak vodio je rat s bolidom tijekom dva vikenda na Silverstoneu te deseto mu mjesto ostaje najbolji rezultat iz kvalifikacija i utrka. Vettel se već nekoliko puta požalio na kompatibilnost SF1000 bolida, a momčad mu sada izlazi u susret s novom šasijom za koju se nadaju da će riješiti dio Vettelovih problema.

“Sebastian će imati novu šasiju zato što smo uočili problem prouzročen prelaskom preko rubnika staze. Neće biti neke razlike u performansama, ali to je bila logična odluka za donijeti,” rekli su iz Maranella.

Ferrari u dosadašnjem dijelu sezone ne uspijeva biti istinski izazivač za postolje, što im je prijašnjih godina išlo za ruku, a jedan od glavnih razloga za to je daleko manja snaga pogonske jedinice.

Usprkos neuvjerljivom bolidu, Charles Leclerc osvojio je dva postolja i jedno četvrto mjesto. Simone Resta kaže da Ferrari očekuje “zeznuti” vikend u Španjolskoj, a visoke temperature mogle bi ozbiljno pomrsiti Ferrarijeve šanse ovoga vikend.

 

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TORPEDO

Majstor “Panzer”,znaš ti uopće koji ti je tenk ma fotki…izdefiniraj mi malo njemačke tenkove,kad si već toliki nijemac?
A za Ferrari…za dobrim konjima se uvijek praši…pa tako već 70 godina…nasuprot vaših jadnih 13

LHx6

Ti znaš koji je tim u F1 bio najtrofejniji 1999. godine?

TORPEDO

Znam samo da 2020 godine Ferrari ima najviše naslova…a vama u Mercedesu fali 57 godina povijesti.

Panzer

Jok eto ti znas!

TORPEDO

Eto kad ne znaš…ovo ti je kraljevski Tigar…

Panzer

S ovim mu naglo “rastu”dionice!

Related Posts