Vettel smatra: Charles i ja smo dovoljno zreli da krenemo dalje

VN Štajerske bila je još jedan problematičan vikend za Scuderiju Ferrari. Sebastian Vettel se kvalificirao tek kao 10., a Charles Leclerc nije ni izborio treću kvalifikacijsku rundu.

Utrka je samo pogoršala već groznu situaciju u Maranellu. Charles Leclerc previše je ambiciozno ušao u treći zavoj i time pogodio stražnji kraj Vettelovog Ferrarija. Nijemac je odmah odustao, a Leclerc je u trećem krugu povukao svoj bolid u garažu i time okončao tragični vikend za Ferrari.

Leclerc je istog trenutka priznao svoju krivicu za sudar, a Sebastian Vettel uvjeren je da će obojica krenuti dalje nakon ovog teškog vikenda.

“U redu je, mislim da smo obojica dovoljno zreli da krenemo dalje,” započeo je.

“Ovo je bio loš vikend za obojicu, a dvostruko odustajanje samo je pogoršalo stvari. Međutim, ostajemo optimistični.”

“Dobra vijest je što se ponovno utrkujemo odmah idućeg vikenda. Vidjet ćemo, nadam se da će Mađarska biti bolje mjesto za nas.”

Sudar je uskratio Ferrari prilike da vidi nove nadogradnje tijekom utrke nakon što je prošli vikend Ferrari gubio čak jednu sekundu po krugu u odnosu na Mercedes.

“Nažalost takve stvari se znaju dogoditi. Obojica smo razočarani, kako god okreneš priču. Naravno da nitko od nas nije imao namjeru da se sudarimo, bio je to težak dan za nas kao momčad.”

“Ne smijemo biti previše razočarani jer to otežava napredak,” zaključuje četverostruki prvak.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x