Utrka u Monzi bit će pred praznim tribinama

Organizatori VN Italije na Monzi objavili su da će se utrka održati uz prazne tribine bez prisustva navijača.

Ova odluka možda izgleda očito, ali mnogi ljudi u Formuli 1 nadaju se da će se na jesen utrke moći održavati uz navijače na tribina, barem u ograničenoj količini. Prvenstvo Formule 1 počelo je ranije ovog mjeseca u Austriji uz, naravno, prazne tribine. Ovogodišnji kalendar nije nalik ni jednom drugom zbog situacije s virusom COVID-19.

Međutim, trenutno su u prodaji ulaznice za VN Rusije koja se održava u Sočiju u rujnu, a čelnici sporta žele da na VN Portugala na tribinama bude po više od deset tisuća navijača. U početku se VN Italija 6. rujna ciljala kao prva utrka s ograničenim brojem vozača, ali Monza je objavila da će se utrka održati uz prazne tribine i da će sve kupljenje ulaznice dobiti povrat novca u punom iznosu.

“VN Italije 2020 na Monzi od 4. do 6. rujna održavati će se ispred praznih tribina, bez navijača. Sve kupljene ulaznice dobit će povrat novca u punom iznosu koji piše na njima,” stoji u službenom priopćenju Monze.

To znači da će prva utrka uz ograničeno prisustvo navijača moći biti Velika Nagrada Toskane, ali to ovisi o lokalnoj vladi u Toskani i mjerama koje će u to vrijeme biti u regiji.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mody

na mugellu ce biti suiper jedva cekam staza je dobra

mika.KA

cudi me da deya jos uvijek prati f1.
e kad se sjetim 2000tih e to je bila formula!

west 44

To je dobro bar neće uživo prisustvovat giljotiranju Ferrarija!!!

mika.KA

hahahahahaha…. dobra..

Desmosedici

Da..neće imat tko da zviždi Mercedesima.

Related Posts