Carlos Sainz kaže da se McLaren nada još postolja u 2020. nakon što je Lando Norris na VN Austrije osvojio fantastično treće mjesto.

Norrisov podij je drugi u tri utrke za McLaren, nakon što je Sainz završio treći na VN Brazila još u 2019. kada je Hamilton također dobio vremensku kaznu. Iako je Sainz završio na petom mjestu, tvrdi da je sretan zbog Norrisa i također pohvaljuje brzinu novog McLarenovog bolida i vjeruje da će se MCL35 naći na još nekoliko podija ove sezone.

“Jako sam sretan zbog momčadi i jako, jako sam sretan zbog Landa. Zaslužuje takav rezultat nakon što je bio odličan cijelog vikenda,” izjavio je Sainz.

“Bio je vrlo brz cijelog vikenda. Također sam zadovoljan s mojom utrkom, biti u prilici završiti na podiju nakon što sam se kvalificirao kao osmi znači da imamo vrlo dobru brzinu nedjeljom.”

“Bit će još prilika za postolja ako utrke i dalje biti ovakve. Vrlo smo zadovoljni ovim rezultatom i nadamo se još ovakvim rezultatima.”

Sainz ističe kako je bitno da McLaren iskorištava pogreške drugih ekipa, ali i da je sirova brzina McLarenovog bolida dovoljna za odlične rezultate kako sezona napreduje.

“Moramo iskorištavati pružene prilike, ali vjerujem da ćemo ove godine, s obzirom na to kakav je odnos snaga na gridu, imati prilike za odlične rezultate. Po brzini našeg bolida odmah smo u prilici za podij ako netko napravi pogrešku.”

“Nadam se da će se ovakva forma nastaviti i na drugim stazama,” zaključio je.

 

 

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o