Leclerc ne očekuje čuda u utrci za VN Austrije

Najbrži krug Charlesa Leclerca u kvalifikacijama za VN Austrije bio je za gotovo sekundu sporiji od onoga kojim je prošle sezone na istoj stazi uspio izboriti pole position. Nakon što momčad nije ni približno ispunila očekivanja, Leclerc je priznao da ne očekuje iznenađenja u nedjeljnoj utrci.

Šef Ferrarija Mattia Binotto otkrio je uoči vikenda da talijanska momčad planira značajnu promjenu smjera razvoja te da novi bolid neće biti spreman do VN Mađarske. Ipak, nakon što se u prvu utrku sezone kvalificirao kao sedmi, a njegov momčadski kolega Sebastian Vettel kao jedanaesti, Leclerc je priznao da je rezultat lošiji no što su očekivali.

“Nažalost, sada smo tu gdje jesmo, tako da moramo još raditi i složiti bolji bolid za budućnost. Ne smijemo izgubiti samopouzdanje zbog rezultata u kvalifikacijama, no to nije rezultat kakav smo očekivali, nije ni blizu onoga što smo očekivali.”

“Moramo nastaviti raditi kao momčad, pokušati pronaći poboljšanja u svakom mogućem detalju, što može napraviti veliku razliku, s obzirom na to kako je zgusnut poredak. Bodovi se osvajaju u utrci. Ne očekujemo čuda, ona sigurno neće doći, no dat ćemo sve od sebe i nastaviti raditi najbolje što možemo u nadolazećim utrkama”, dodao je Charles.

U nedjelju se očekuje toplije vrijeme, a Ferrari se obično pokazuje jači u utrkama nego u kvalifikacijama, stoga se Leclerc nada da će moći izvući nešto iz vikenda, iako se ponavljanje prošlosezonskog drugog mjesta ne čini izglednim.

„Postoji mogućnost boljeg rezultata nego u kvalifikacijama, ali Mercedes je izvan našeg dosega. Dat ćemo sve od sebe, kao vozači i momčad, te se pokušati popeti u poretku što je više moguće“, zaključio je Charles.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mika.KA

ma ferrari me sve vise podsjeca na hajduk.
klub/momcad koji ima tradiciju, navijace ALI nesposobne ljude koji vode momcad/klub!
zato oboje jesu tu gdje jesu!!
zalosno!
a mozda nesto i bude nakon ove utrke jer neda mi se OPET gledati repriza sezone ham-rosb

sladjan87

Jesam navijac Ferrarija ali Binotto nije za posao koji obavlja . Nesposobnjakovic .

sennad

Šta ovo Mercedes nudi 22miliona Hamiltonu. Rekoh ja…..

klepesina

de nam pojasni sta ti rece

sennad

Rekao sam davno za 50 miliona da Wolf trazi šta jeftinije što bi mu uzelo titulu. Sad mečka mu nudi 20. Da sam Hamilton, prihvatio BiH i tih 22 milona.

klepesina

nekome i 22 a bice i vise vidjeces a nekome pedala ito telefonski saopstena hahaah jesi to htjeo rec

west 44

Kažu ovako:Novinari su ga direktno pitali što misli o podacima koji sugeriraju da Ferrari vrijeme gubi zbog deficita na motoru a ne zbog aerodinamike kako je Ferrari objasnio,Wolf je odgovorio”Nije to Ferrari pojasnio nego Mattia.Ja to više ne mogu slušat”E sad treba razmišljat o ovome šta je pjesnik htjeo reći!!!

Gigi

U Ferrari treba neko doc i sve ih zasamarat i dat pola otkaza i krenut od nule. Jebote dok oni ulove smijer razvoja ode sezona. Takva momcad a takva sranja rade, nevjerojatno.

rolu

Slažem se . Kad misli čovjek da nemogu više zaj….i da je to nemoguće po svim zakonima fizike oni demantiraju i Einsteina. Zbilja mi dođe na pamet da to rade.namjerno . Jednostavno kao da Mesi u finalu LP sam utrpa Barci 10 autogolova …. Jednostavno zlooo…

klepesina

Sve se da objasnit u dvije rijeci NESPOSOBAN KADAR imaju ja to govorim ima 5 godina ovde al stalno raznorazni tipovi lijepe mi minuse ,po njima je mercedes fia hamilton wolf ijedini krivci sto njihovi inzinjeri sastave bolid sekundu sporiji od proslogodisnjeg a ulazu i dobijaju najvise novca od fia i tv prava i pored svega toga naprave bananu ….Jel normalno tako razmisljat

Related Posts