U intervjuu uoči VN Štajerske na Red Bull Ringu, Esteban Ocon je rekao kako je već putem poruka razmjenio mišljenja s Fernandom Alonsom, budućim momčadskim kolegom, o Renaultovim planovima za budućnost i napretku prema vrhu.

Alonso i Renault su objavili kako od 2021. po treći put pokreću suradnju. Ocon je otkrio kako je nekoliko sati nakon objave potpisivanja ugovora Alonso kontaktirao s njim.

“On je vrlo, vrlo motiviran. Dopisivao sam se s njim nakon objave potpisivanja ugovora i ima jaku želju za povratkom.”

“Razgovarali smo o mogućnostima u nadolazećim godinama i kako su momčadi trenutno vrlo blizu. Mislim da imamo veliku šansu za dobrim rezultatom ako zajedno budemo dobro radili,” rekao je Esteban.

Znamo kako Alonso s nekim momčadskim kolegama nije imao dobar odnos. No, Ocon tvrdi kako neće biti problema u odnosima između njega i Fernanda.

“Koliko ga dosad poznajem, Fernando je vrlo dobar lik. Razgovarali smo i ranije mnogo puta, prije nego se odlučio na povratak.”

“Predan je projektu i želi da napredujemo. Svjestan je koliko trebamo postići i koje šanse imamo. Siguran sam da ćemo imati sjajnu suradnju.”

Upitan je i misli li je li potpisivanje s veteranom kao što je Alonso pravi izbor za Renault.

“Sretan sam što će mi Fernando biti momčadski kolega, naravno. Rad s legendom kao što je on je fantastično mjerilo za mene, znate. Dvojica jakih momčadskih kolega, Daniel i Fernando, s kojima radim, za mene je odlično i vrlo sam sretan zbog toga,” dodao je Ocon.

Novinari su upitali Daniela Ricciarda hoće li Alonsu propustiti jedan slobodni trening kako bi mu pomogao pri povratku u F1.

“Ne,” odgovorio je Daniel.

“Čujem riječi ‘pomoći Fernandu Alonsu’. On ne treba nikakvu pomoć. Izgleda kao da nije nimalo usporio s godinama. Njegova posljednja sezona je bila vrlo jaka po svemu što sam vidio i čuo. Rezultati nisu uvijek bili tu, no koliko sam mogao vidjeti uvijek je izvlačio maksimum iz bolida. Mislim da je to dovoljan dokaz koliko je jak,” izjavio je Ricciardo.

4
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
1 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
LHx6

Fora mi je kako Cyril misli da je on šef Alonsu. Haha, kako će cviliti.

avatar
Član
Pratiteljcro

Da je alonsu Stella kao trkaci inzinjer, sef momcadi im nebi ni trebo, ako kuzis sto hocu reci…?

avatar
Član
Desmosedici

Jadan dečko što ga je snašlo.

avatar
Član
Junior

Perez, Rici pa Alonso.
Ko dijete kad ga bacis u vodu pa kazes plivajj.