Historic Racing Car izložba smještena u prostoru Photostudia Katran završava ovaj vikend (27. i 28. lipnja) u velikom stilu.

Ovaj odličan obiteljski projekt otvorio je usred pandemije svoja vrata zaljubljenicima u autosport kao i svima onima koji su tražili svoju oazu opuštanja od stresnih Covid priča. Kreativci iz Studija Katran zaslužni su za njega kao i za brojne urbane evente proteklih deset godina koji se održavaju u prostorima tvornice Katran.

Kao rezultat opuštenih druženja i pokojeg dobrog piva, kroz protekla skoro dva mjeseca dobili smo veliko finale jedne neobične izložbe, koja je spojila oldtimere, sportske jurilice i strastvene obožavatelje oktanskog sporta.

Automobili.hr, Auto Partes Restoration, Oktanski Sindrom i Studio Katran na čelu s Dorijanom Kljunom udružili su snage kako bi dostojno zatvorili izložbu koja ih je spojila. Program završnice došao je spontano, no ujedno vrlo logično jer kako inače zaokružiti dosad neviđenu priču nego natjecanjem i prezentacijom rijetkih ljubimaca na četiri kotača iz cijele Hrvatske.

Dvodnevni finalni program odvija se 27. i 28. lipnja, a popraćen je natjecanjem najboljih jurilica, foto natječajem te brojnim zabavnim i glazbenim sadržajem, te popratnim izborom hrane i pića.

Na platou ispred Photostudija Katran moći ćete vidjeti neke od najrjeđih i najbržih limenih predstavnika, među kojima su i: Chevrolet Cruze WTCC, Porsche Speedster, dosad neviđeni Skyline-i i mnogi drugi. Program kreće u subotu 27. lipnja od 15 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sve detalje eventa možete pratiti na Facebook stranici ili webu.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o