Norris: Ne planiram mijenjati svoj karakter

McLarenov vozač Lando Norris kaže da ne želi mijenjati svoj karakter kada se nastavi utrkivanje i dodaje da je ponekad bio previše opušten za vrijeme njegove prve godine u F1.

Norris je brzo postao popularan u sportu zbog svojeg humora, posebno na društvenim mrežama. Također, ima odličnu suradnju sa svojim momčadskim kolegom, Carlosom Sainzom.

Međutim, Norris priznaje da je na kraju 2019 postao previše opušten i da se u nekim situacijama previše šalio. Popularnost mladog Britanca dodatno je narasla u 2020. nakon što je Norris možda i najpopularnija figura online F1 utrka koje prati veliki broj ljudi

“Teško je reći,” bio je Norrisov odgovor kada su ga pitali misli li još uvijek biti manje humorističan jednom kada se sezona nastavi.

“Kada se sve vrati u normalnost morat ću prebaciti svoj fokus na važne stvari u McLarenu, rad na simulatoru i set-upu. Neću puno biti kod kuće, neću biti u mogućnosti streamati utrke, morat ću opet biti malo ozbiljniji.”

“Neću se mijenjati, ne želim biti netko tko nisam. Ali moram paziti na to da govorim prave stvari u pravo vrijeme jer ne želim biti na glasu kao netko tko se neprestano zeza i ne može ozbiljno shvatiti stvari.”

“Najjednostavnije je da ostanem isti, i dalje ću biti opuštena osoba. Važno mi je da se na mene gleda kao osobu koja je usredotočena, uz poneke šale.”

20-godišnjak je rekao kako mu je drago što ga se smatra vođom popularne Esport F1 serije.

“To je jedina stvar koja se trenutno dešava, to je jedina zanimljiva stvar za fanove sporta koji žele gledati utrkivanje i žele vidjeti nas vozače. Meni je to dodatna interakcija s velikim brojem ljudi, s medijima itd. što mi je odlično,” dodao je.

“Mislim da je ovo dobra stvar za mene i Esports, za online utrkivanje. Smatram da ovo proširuje svijet utrkivanja, sve više i više ljudi pokazuje interes. Brojke neprestano rastu.”

 

 

 

Related Posts