Obitelj koja vodi Ferrari donirala za pomoć ugroženima u regiji

Kako izbijanje koronavirusa i dalje zahvaća Italiju, imućna obitelj koja stoji iza Ferrarija i pridruženih im kompanija, najavila je niz mjera za pomoć u krizi.

Obitelj Agnelli, koja kontrolira momčad Ferrarija Formule 1 kao i sam posao s automobilima, tvrtku FIAT Chrysler i nogometni klub Juventus, otkrili su da će talijanskom Ministarstvu civilne zaštite i organizaciji socijalne pomoći dati 10 milijuna eura donacije za zdravstvene i socijalne potrebe u gradu Torinu i regiji Piedmont dok se koronavirus nažalost i dalje širi.

Obiteljske tvrtke također su nabavile i kupile mnogo medicinske opreme, a pripremaju i poseban zračni prijevoz potrebnih resursa u Italiju, kako bi se ubrzalo rasterećenje zdravstvenih usluga.

“U ovakvim vremenima, moja se zahvalnost odnosi prije svega na Ferrarijeve zaposlenike koji su svojom ogromnom predanošću tijekom proteklih dana pokazali strast i predanost koji određuju našu marku”, rekao je izvršni direktor Ferrarija Louis Camilleri.

U međuvremenu, drugi timovi Formule 1 provodili su vlastite mjere izolacije, posebice osoblje koje je radilo u Albert Parku prije nego što je VN Australije otkazana prošlog tjedna. Četrnaest članova McLarenovog tima još je uvijek u karanteni u Melbourneu, nakon što su bili izloženi kolegi koji je testiran pozitivno na koronavirus, ali sada se oporavlja.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
147 kt

Vidim obrisali ste komentar od doticnog pojedinca. Ovo sto je on izjavio u ovoj teskoj situaciji na svjetskoj razini a pogotovo u Italiji gdje je najvise zarazenih i umrlih u EU. I on tu pise takve gnjusne izjave o obitelji sto su vecinski vlasinici Fiata a odlucili su pomoc ljudima.

147 kt

Ti ih osobno poznas.

Related Posts