Norris: S godinom iskustva sigurniji sam u sebe nego prošle sezone

Lando Norris je novu sezonu Formule 1 najavio prisjećanjem na svoj debi prošle godine, kada je po prvi puta odvozio utrku u Melbourneu. Na kraju je zauzeo 12. mjesto, ali je do kraja sezone skupio vrijedno iskustvo te u novu sezonu ulazi puno spremniji.

Mladi vozač McLarena očekuje dobru sezonu i bolje rezultate nego prošle godine, iako bi mogli imati puno veću borbu za četvrto mjesto u poretku konstruktora, nego što je to bilo prethodne sezone.

”Jedva čekam sjesti u bolid i krenuti u novu sezonu Formule 1 u Australiji, ovoga puta s godinom dana iskustva na mojim leđima.”

“Moja prva sezona u sportu je bila solidna, ali ove godine želim postići još bolje rezultate i poboljšati svoje vozačke sposobnosti. Osjećam se puno sigurniji u sebe nego prošle godine pa vjerujem da će sve proteći u najboljem redu.”

Naglasio je kako staza u Albert Parku ne prašta greške jer su zidovi na nekim mjestima vrlo blizu, što može vrlo lako napraviti razliku između prosječnog i vrlo dobrog vozača.

”Albert Park mi se kao staza sviđa i atmosfera oko staze je bila vrlo dobra pa se veselim utrci. Kako je djelomično ulična utrka, imamo zidove vrlo blizu staze te je ključno vjerovati u svoj bolid kako bi izvukli maksimum iz njega. Prošle godine sam imao veliku podršku od navijača pa vjerujem da će to biti slučaj i ove.”

”Sa svojim inženjerima sam imao vrlo dobre pripreme preko zime i na predsezonskim testiranjima te vjerujem da sam spreman za početak sezone. Ne mogu dočekati da krene nova sezona koja bi mogla biti prilično tijesna, ali i vrlo uzbudljiva za mene”, zaključio je Norris.

Related Posts