F1 momčadi iz Velike Britanije pomažu riješiti problem nedostatka respiratora

Formula 1 surađuje s Vladom Velike Britanije i drugim organizacijama kako bi se podržala inicijativa F1 momčadi kojima je sjedište u Velikoj Britaniji. Njihov cilj je pomoći u rješavanju nestašice respiratorne opreme, koja se pojavila kao posljedica pandemije koronavirusa.

Momčadi su ponudile pomoć i stručni kadar u periodu dok nema utrkivanja, a koristit će svoje kapacitete kako bi pomogle u testiranjima, dizajniranju i razvoju prototipova.

U ovu akciju su uključeni „High Value Manufacturing Catapult“ i „Innovate UK“, u suradnji s „University College London“, gdje su mnogi članovi F1 momčadi studirali.

Izjava Formule 1 u cijelosti: „Britanski kolektiv momčadi Formule 1, proizvođača motora i njihovih tehnoloških suradnika iskazale su podršku za proizvodnju respiratornih uređaja kao odgovor na poziv Vlade Velike Britanije.”

“Momčadi surađuju s Formulom 1, Vladom Velike Britanije i drugim organizacijama kako bi utvrdile učinkovitost timova koji proizvode ili podržavaju proizvodnju medicinskih sredstava za pomoć u liječenju zaraženima od COVID-19.”

“Svi timovi imaju stručne dizajnere, tehnologiju i proizvodne mogućnosti, a specijalizirani su za brzu izradu prototipa i proizvodnju visoke vrijednosti za koju se nadamo da se može primijeniti za kritične potrebe naše Vlade.”

“Radeći s kompanijama ‘Innovate UK’, ‘High Value Manufacturing Catapult’ timom i ‘University College London’, timovi istražuju brojne načine u suradnji s postojećim proizvođačima i organizacijama iz zrakoplovne i automobilske industrije.”

“Nadamo se da će ovaj posao, koji brzo napreduje, donijeti opipljive rezultate u narednih nekoliko dana.”

Ovoj vijesti treba pridodati i da se Ferrari uključio u sličnu akciju. Poznato je da Italija trenutno predstavlja glavno žarište koronavirusa u Europi, a talijanska momčad u Formuli 1, kompanija Fiat Chrysler i talijanski proizvođač dijelova Marelli surađuju s tvrtkom Siarre Engineering u izradi dijelova za respiratore koji su u trenutnoj situaciji najpotrebniji zdravstvenim ustanovama.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Emil

Thumbs up!

Desmosedici

Evo malo na ovu temu:
Ferrari gura razvijanje plućnih ventilatora
Napisao: Franco Nugnes
20. ožujka 2020., 10:52
Tvrtka Maranello uskoro će započeti suradnju sa međunarodnom skupinom Valsamoggia-Crespellano Siare inženjeringa kako bi omogućila tehnološko znanje korisno za ubrzavanje proizvodnih procesa plućnih ventilatora tijekom zdravstvene krize zbog coronavirusa.

west 44

Jaooooo samo da nešto ne zajebu,ha,ha,ha!!!

Desmosedici

Ako zajebu namazat ćemo ih kalais srebrenom..onom za šporete..Hahahaha!

Related Posts