Williams: Drive To Survive odlično prikazuje prošlu godinu

U petak, 28. veljače će izaći prva epizoda nove, druge sezone Netflixove dokumentarne serije Drive To Survive kroz koju će se prikazati 2019. godina u Formuli 1. Claire Williams smatra kako će ova već popularna serija prikazati kroz kakve je probleme njena momčad prolazila prije početka prošle sezone.

Williams je u prošlu sezonu krenuo grozno nakon što je momčad čekala svoj bolid te nije bila na testiranjima prva dva dana. Cijela sezona prošla je u jako lošem tonu što se može iščitati iz samo jednog jedinog boda. Nepotrebno, ali dodajmo kako je Williams bio zadnji na ljestvici momčadi dok su Kubica i Russell zauzeli predzadnje i zadnje mjesto.

Šefica britanske momčadi Claire Williams pregledala je epizodu te smatra kako je epizoda odlično prikazala sve što se događalo i utjecalo na probleme.

“Ne želim nikome pokvariti gledanje, no prva epizoda je o testiranjima iz 2019. godine. Omogućeno nam je ispričati svoju priču o događajima koji su nas pogodili.”

“Netflix nam je dopustio da pokažem znoj, suze i krv koji smo prolili te bol koja prolazimo u takvim situacijama”, Williams je pohvalila seriju za Motorsport.com.

Williamsova šefica je u svojoj izjavi osudila osobe koji su donesli prerane zaključke o njenoj momčad. Britanska momčad dobro se slagala sa snimateljima te nisu imali problema sa svojim zadacima ako je vjerovati 43-godišnjoj Britanki.

“Zanemarili smo kamere, a Netflixova ekipa je odlična. Radimo s njima dvije godine i nikada nisu napravili nešto pogrešno ili se miješali gdje ne trebaju.”

“Williams je oduvijek bila momčad koja ljudima prikazuje ovaj odličan sport iznutra,” pohvalila je otvorenost njene momčadi Claire Williams.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x