Kada momčadi predstavljaju bolide za 2020.?

Prva momčad koja će predstaviti bolid s kojim kreće u borbu 2020. godine je Ferrari koji je odabrao rodno mjesto Mattie Binotta, Reggio Emiliju, kao mjesto predstavljanja bolida koji je još uvijek pod kodnim imenom ”671”. Događaj je na rasporedu 11. veljače.

Iako Red Bull još uvijek nije javno obznanio datum predstavljanja bolida, prema nekim saznanjima će momčad iz Milton Keyesa predstaviti bolid 12. veljače kao i momčad Renaulta.

Dan kasnije će na red doći McLaren koji će s nepromijenjenom vozačkom postavom pokušati još više povećati razmak između njih i sredine poretka, ali i smanjiti zaostatak za vodećom trojkom. Hoće li MCL35 biti dovoljno dobar za to, vidjet ćemo već u Australiji.

Na Valentinovo ćemo imati ‘dupli program’, a u glavnim ulogama će biti trenutni prvaci Mercedes i Alpha Tauri (ex Toro Rosso). Mercedesov bolid će nositi ime W11, dok se ime novog bolida Alphe Tauri još ne zna.

Racing Point će  predstaviti bolid 17. veljače u Austriji, samo dva dana prije početka predsezonskih testiranja u Barceloni. Njihov bolid će biti nazvan RP20. Isti dan svjedočit ćemo predstavljanju Williamsovog bolida FW43.

Na prvi dan testiranja, 19. veljače, prije početka jutarnje sesije u Barceloni imat ćemo dva predstavljanja bolida u boksevima staze u Španjolskoj. Haas i Alfa Romeo će to jutro predstaviti svoje bolide, za koje se nadaju da će ih približiti momčadima iz sredine poretka.

Dan Momčad Naziv bolida
11. veljače Ferrari ?
12. veljače Red Bull RB16
12. veljače Renault R.S.20
13. veljače McLaren MCL35
14. veljače Mercedes W11
14. veljače Alpha Tauri ?
17. veljače Racing Point RP20
17. veljače Williams FW43
19. veljače Alfa Romeo C39
19. veljače Haas F1 VF-20

 

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Opet se “šuška” da Mercedes AMG Petronas Motorsport F1 team ide na prodaju..navodno je zainteresiran i stari Stroll..dajte mi pojasnite, nemojte se sada sakrivat.

klepesina

The pure sound of the beast

Desmosedici

Bit ću iskren..poslušao sam ovo, pa Ferrarijev sound pa Mclaren Renault..Renault mi je nekako najljepše zvučao..doduše oni su ga malo više turirali pa je nekako bolje zvučao od Merecedesa i od Ferrarija.

Desmosedici

Aaaa..prekrasan zvuk..nešto kao mix zvukova od Trabanta i Wartburga..Hahahaha!

mika.KA

neka si ti njega poslusao

Related Posts