Promotori Velike nagrade Vijetnama, koja će svoj debi u Svjetskom prvenstvu Formule 1 imati 5. travnja 2020., pohvalili su se završetkom radova na glavnom objektu staze u Hanoiju.

Riječ je o 300 metara dugačkoj zgradi s garažama i svim ostalim neophodnim prostorima za održanje natjecanja, a završetak tog objekta predstavlja vrlo važan trenutak u privođenju radova kraju.

“Smatrajući je srcem najnovije staze u Formuli 1, budući da nadgleda startnu ravninu, zapanjujući dizajn zgrade za boksove inspiriran je slavnom Carskom palačom Thang Long, kao i Hramom književnosti. To su simboli Hanoija te predstavljaju dugačku tradiciju i snažno kulturalno nasljeđe ove ponosne nacije.”

“Hanoi Circuit Pit Building objekt je na tri kata. Sadrži garaže za timove, centar za kontrolu utrke i ekskluzivni Paddock Club Hospitality. Ponudit će gostima spektakularan pogled na Pit lane i startnu ravninu, gdje će se odvijati ključne stvari za vrijeme utrke Formule 1 u travnju”, stoji u službenom priopćenju.

U planu je završetak svih glavnih radova na stazi do kraja siječnja te onda preostaju završne pripreme za inauguralnu VN Vijetnama. U nastavku još nekoliko fotografija novog objekta.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

nista novo tilkderomi