Alexander Albon: Osjećam se kao da sam lebdio ove sezone

Alexander Albon osjeća se kao da je “lebdio” ove sezone, jer priznaje da još uvijek nije u potpunosti shvatio svoj nedavni veliki uspon u Formuli 1.

Dobar početak njegove F1 karijere donio mu je u sredini sezone poziv u glavnu ekipu umjesto Pierrea Gaslyja. Najbliže postolju bio je u Brazilu, prije okršaja s Lewisom Hamiltonom.

“Istina je da je to vrlo čudan osjećaj, jer me još nije do kraja pogodio, ali polako shvaćam da sam u odličnom Red Bullu. Kao da sam lebdio okolo tijekom moje prve godine ovdje. Zapravo, ne osjećam da sam svega još svjestan.”

“Što je, mislim, dobra stvar! Jer ne osjećam pritisak. Ali siguran sam da ću preko zime razmišljati o tome i zaista imam vremena za sebe“, rekao je Albon.

Albon je rekao da mu je sigurnost opcije povratka u Toro Rosso u slučaju loših rezultata dosta pomogla da se lakše nosi s pritiskom:

“Morate biti svjesni da ako previše razmišljate o tome, to neće pomoći. Ali istovremeno, jedino što će dokazati bilo što su vaši rezultati. Dakle, morate se usredotočiti na svoju vožnju i izvući ono najbolje iz bolida. Nisam samo imao stav da ovo moram dobro odraditi, nego je bio i osjećaj kako imam odličnu priliku za sebe.”

“To mi je dalo drugačiji način razmišljanja, jer bez obzira da li je sve to ispravno ili ne i dalje bih imao priliku u Toro Rossu. Dakle, nikad nije bilo stava da treba “učiniti sve ili umrijeti”.”

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
johhan peacedohan
24.12.2019. 22:15

Sjajan dečko i veliki radnik. Nadam se još većem uspjehu sljedeće sezone.

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x